Adele şi-a arătat formele apetisante într-o rochie neagră scurtă! Cum arată cântăreaţa după ce a slăbit FOTO

Adele a împlinit 32 de ani, ocazie cu care a postat pe Instagram o poză cu ea într-o rochie mini-neagră, în care și-a arătat formele suple. Cântăreața apare în spatele unei coroane florale uriașe și se vede cu ochiul liber că se simte din ce în ce mai bine în pielea ei. 

RomaniaTV.net
06 mai 2020, 08:04
Adele şi-a arătat formele apetisante într-o rochie neagră scurtă! Cum arată cântăreaţa după ce a slăbit  FOTO

Adele nu a mai postat poze cu ea pe Instagram de la Crăciun, iar acum a uimit pe toată lumea cu poza postată de ziua ei. Aceasta a purtat o rochie mini care îi lăsa la vedere noua siluetă. Conform spuselor sale, Adele a slăbit aproximativ 50 de kilograme, potrivit metro.co.uk

„Mulțumesc pentru urările de ziua mea de naștere. Sper că veți rămâne în siguranță și sănătoși în acest timp nebun. Aș dori să le mulțumesc tuturor lucrătorilor medicali din prima linie care ne păstrează în siguranță în timp ce își riscă viața! Sunteți cu adevărat îngerii noștri”, a transmis Adele tuturor.

Citeşte şi: Ce vedetă ar putea pierde 80 de milioane de euro după divorţ

Imaginile au fost intens comentate pe rețelele sociale, unii fani fiind îngrijorați de numărul mare de kilograme pe care l-a pierdut Adele, în timp ce alții au apreciat că arată foarte bine.

Adele a dezvăluit că urmează dieta Sirtfood, care a ajutat-o să-și găsească „gena slabă”. Aceasta este, de fapt, o genă corelată cu reglarea nivelului de insulină din organism (contrar față de rezistența la insulină, care poate duce la apariția diabetului zaharat și obezității).

Citeşte şi: Adele şi soţul ei, Simon Konecki, s-au despărţit

Dieta Sirtfood include alimente cu un conținut bogat de sirtuină, o proteină care controlează metabolismul celulelor. Practic, gustările tale vor conține fructe (afine, căpșuni, mere, portocale), legume (varză creață, rucola și ceapă) și alimente precum măslinele, caperele și turmericul.

De asemenea, vinul roșu, cafeaua și ciocolata au un conținut bogat de sirtuină și fac parte din această dietă.


loading...
Partenerii noștri