Adele, ţinută controversată la Premiile Grammy. Cele mai interesante rochii de pe covorul roşu FOTO

Gala premiilor Grammy a prilejuit, ca în fiecare an, o adevărată paradă a modei. Vedetele s-au întrecut în ţinute care mai de care mai colorate şi mai elegante, având însă grijă să nu încalce noul cod vestimentar impus de organizatorii evenimentului. Cea mai comentată apariţie a serii a fost cea a cântăreţei britanice Adele, care a renunţat la obişnuitele ţinute de culoare neagră şi a optat pentru o rochie pe cât de colorată, pe atât de controversată.

RomaniaTV.net
11 feb. 2013, 09:41

Chiar dacă nu a mai câştigat şase premii Grammy, ca anul trecut, Adele a captat atenţia tuturor la gala din acest an, desfăşurată la Los Angeles. Motivul: cântăreaţa britanică, proaspătă mămică, a renunţat la negrul cu care a obişnuit pe toată lumea când venea vorba de vestimentaţie, şi a optat pentru o rochie stil clopot, cu imprimeu floral, care cobora doar puţin sub genunchi, şi pantofi cu imprimeu similar. Ţinuta ei, marca Valentino, a atras privirile tuturor şi a împărţit părerile. Dacă unii au considerat „senzaţională” rochia purtată de Adele, mulţi au comparat-o cu o draperie. Cert este că, oricât de controversată, ţinuta vintage adoptată a fost un act de curaj din partea cântăreţei care la astfel de evenimente a optat de fiecare dată pentru negrul mereu elegant şi la modă.

Premiante la capitolul vestimentaţie au fost, fără îndoială, Kelly Rowland, Rihanna, Taylor Swift şi Karlie Kloss.

Kelly Rowland a optat pentru o rochie aflată la limita regulamentului impus de organizatorii premiilor Grammy. Ţinuta ei cu forme geometrice a acoperit doar ceea ce trebuia să nu se vadă, conform noului cod vestimentar, dând, totodată frâu liber imaginaţiei.

Rochia roşie purtată de Rihanna a atras, de asemenea, toate privirile la gala de la Los Angeles. Cântăreaţa originară din Barbados a optat pentru o ţinută marca Azzedine Alaia, aparent cuminte, dar incitantă prin transparenţa ei.

Modelul şi prezentatoarea Karlie Kloss şi-a făcut apariţia pe covorul roşu într-o elegantă rochie albastru-cobalt, creaţie a lui Michael Kors, deopotrivă provocatoare şi elegantă.

Taylor Swift a îmbinat stilul grecesc cu elemente SF, rezultatul fiind o ţinută diafană şi jucăuşă, foarte apreciată de specialişti.

Rochiile lungi până în pământ au fost la mare căutare la premiile Grammy 2013. Katy Perry a adoptat acelaşi stil, cu o ţinută verde pal, cu un decolteu generos, încadrat însă de un imprimeu floral puţin strident.

Jennifer Lopez a ales o ţinută tip Angelina Jolie, cu un picior complet dezgolit de o rochie neagră, dar deosebit de interesantă.

Nicole Kidman l-a însoţit la gala premiilor Grammy pe soţul ei, Keith Urban, iar apariţia sa a fost strălucitoare. Actriţa australiană a optat pentru o rochie lungă, cu broderie aurie.

Beyonce a optat pentru o ţinută foarte cuminte şi geometrică, cu pantaloni cu talie înaltă şi puţin deasupra gleznei şi un top jumătate alb, jumătate negru.

Pentru mai multe imagini, vezi GALERIA FOTO