Adelina Chivu, de nerecunoscut pe plaja din Mamaia. Cum arată soţia fostului căpitan al Naţionalei şi al lui Inter FOTO

Adelina Chivu, soția lui Cristi Chivu, face furori pe litoralul românesc. Fosta prezentatoare a știrilor sportive de la Antena 1 a fost surprinsă de obiectivul fotoreporterilor, dar majoritatea turiştilor din jurul său nici nu au recunoscut-o.

19 aug. 2022, 13:14

La cei 40 de ani, soția lui Chivu, reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat. Adelina s-a mutat de mulți ani în Italia pentru a fi cât mai aproape de soțul său, care antrenează echipa de tineret a lui Inter Milano, cu care a şi câştigat campionatul în această vară.

Venită direct de la Milano, la Mamaia, șatena a petrecut alături de persoanele dragi câteva zile pe litoralul românesc. Alături de ea au fost și cele două fetițe ale sale, potrivit Cancan.

Soția lui Cristian Chivu a ales să se relaxeze pe șezlong și și-a verificat mesajele primite pe telefon, care probabil erau de la soțul său care nu i-a putut fi alături.

Citeşte şi: Andreea Berecleanu a dezvăluit secretul unui corp de invidiat la 47 de ani. Cum reuşeşte să se menţină în formă şi ce spune despre operaţiile estetice

De când a devenit mămică și de când fiicele ei au crescut, Adelina Chivu e extrem de protectoare.

„Am început să resimt trecerea timpului, pentru că fetele mele deja sunt domnişoare şi văd diferenţa, e nonstop la mine în casă. Dar nu aş da nimic din ce am acum doar pentru a fi mai tânără sau mai frumoasă. Acum mă concentrez să le formez pe ele – să se aranjeze, să fie îngrijite, decente, simple, fine… Pentru că, din păcate, anturajele şi social media pot atrage tinerele adolescente şi în zone care mie nu mi se par cele mai bune exemple”, a mărturisit soția lui Cristi Chivu.

Citeşte şi: Constantin Zamfirescu, Gogoaşă din Trăzniţii, mărturisiri tulburătoare despre copilăria plină de probleme de sănătate: „Mama m-a otrăvit controlat. Aşa i-au spus medicii”