Andreea Berecleanu a dezvăluit secretul unui corp de invidiat la 47 de ani. Cum reuşeşte să se menţină în formă şi ce spune despre operaţiile estetice

Andreea Berecleanu are o siluetă de invidiat, iar la cei 47 de ani ai săi arată mai bine decât multe tinere de 20 de ani. Vedeta a dezvăluit care este secretul său şi ce părere are despre operaţiile estetice.

19 aug. 2022, 12:41

Andreea Berecleanu se numără printre vedetele care nu-şi arată vârsta. La cei 47 de ani, prezentatoarea de ştiri are un corp de invidiat.

Andreea Berecleanu, secretul unei siluete de invidiat. Cum se menţine în formă la 47 de ani

Citeşte şi Fiica Andreei Berecleanu face ravagii în mediul online. Cum arată tânăra, stabilită în Marea Britanie

Prezentatoarea de ştiri a dezvăluit care este secretul siluetei sale.

„O îngrijire corectă a tenului, atenție la alimentație, puțin sport. Și, bineînțeles, o perspectivă optimistă asupra vieții, un zâmbet mereu, chiar și către o persoană necunoscută”, a declarat ştirista într-un interviu pentru Viva.

Aceasta nu a ocolit nici subiectul operaţiilor estetice şi a dezvăluit ce părere are despre acestea.

Nnu trebuie să judecăm pe nimeni. Cunosc multe paciente și tot atâtea argumente și motivații. La fel cum am văzut femei fericite în urma unor intervenții. Eu cred că asta e cel mai important! Soțul meu are o satisfacție ce nu poate fi descrisă în cuvinte atunci când se scot bandajele și vede expresia de pe chipul pacientei. E cea mai importantă răsplată pentru el.

Româncele, unele dintre ele, merg în zona evidențelor, a expunerii unor dimensiuni exagerate, a lipsei de discreție și subtilitate. Și atunci apare vulgaritatea. Dar nu doar ele au „o vină, sunt mulți medici care acceptă, ba chiar încurajează această direcție. Eu am spus mereu și susțin și acum ideea că fiecare pacient își alege medicul care e cel mai potrivit pentru el”, a mai spus vedeta pentru sursa citată.

Citeşte şi Andreea Berecleanu, dezvăluiri despre relaţia cu soţul ei, Constantin Stan: „Eu încerc să rup”