Adelina Pestriţu a cedat nervos pe Instagram: Nu vreţi să înteleţi că suntem şi noi oameni. Nouă chiar ne pasă VIDEO

Adelina Pestriţu a reacţionat dur pe reţele sociale după ce a fost trasă la răspundere în urma unei postări de pe Instagram. Discuţia a început de la cazul morţii lui George Floyd din America, dar şi a protestelor care au loc în cealaltă parte a lumii.

RomaniaTV.net
03 iun. 2020, 07:44

Adelina a cedat nervos la sfârşitul zilei, mai ales după ce a fost trasă la răspundere de o persoană care nu face parte din comunitatea sa. Aceasta a susţinut vehement că nu poate face pe plac tuturor şi că de fiecare dată se va găsi o persoană care să comenteze.

Citeşte şi: Adelina Pestriţu, după aproape 6 săptămâni de izolare: „Este o frică de necunoscut. Vom fi schimbaţi cu totul”

Vedeta a fost certată după ce a postat o fotografie cu câteva baloane roz, un internaut considerând că aceasta nu rezonează cu ceea ce se întâmplă în lume. 

„Când a fost cazul ala la Caracal, nu am dormit două săptămâni. P**a mea, chiar nu vreți să înțelegi și voi că suntem și noi oameni. Nu puteți să înțelegi că chiar dacă nu postăm, nouă chiar ne pasă. Două săptămâni nu am dormit, realizați? Mă interesează despre absolut tot ce este în lumea asta. Aşa mult se pune presiune pe noi, voi chiar nu înţelegi că noi chiar suntem nişte oameni. Fac şi eu tot ce pot să fiu pe placul celor care mă urmăresc, dar nu pot să îi mulţumesc pe toţi” ,susţine Adelina Pestriţu.


loading...