Adelina Pestriţu a iscat controverse pe internet cu o poză before-after. „Voi, vedetele, reuşiţi să slăbiţi şi să vă crească părul…”

Adelina Pestrițu a iscat controverse pe internet fără voia ei în momentul în care a postat un colaj foto before/after, pe scurt – din timpul sarcinii și la scurt timp după ce micuța Zeni a venit pe lume. Din clipa aceea s-a stârnit un mic jihad între internauți, pentru că unii dintre ei nu pot admite că Adelina nu a apelat la Photoshop. 

31 oct. 2018, 11:22

Fotografia postată ieri de Adelina Pestrițu pe conturile sale de Facebook și de Instagram – prin care le demonstra tuturor că se poate să porți o sarcină timp de 9 luni fără să iei proporții exagerate și, mai mult, la scurt timp după aceea să revii la formele de dinainte – i-a adus vedetei o mulțime de complimente, dar și destule critici de la fanii mai puțini încrezători în minunile pe care le poate face un stil de viață sănătos, scrie viva.ro.

Citeşte şi Adelina Pestriţu, imaginile cu care şi-a îngrijorat fanii! „Ai grijă de tine!” FOTO

Cele două fotografii postate de Adelina, însoțite de comentariul Același loc, același sutien, aceleași tatuaje, același telefon, o burtică diferită’, au fost studiate minuțios, după care au început dezvăluirile „specialiștilor’ în orice: ba că are mâinile vizibil subțiate, ba că părul este mult prea lung, ba că talia este photoshopată… Pe scurt, Adelina și-ar fi trucat fotografiile. Se cunoaște că poza nu e actuală… are fața mai umflată acum dupa naștere…de ce vrei neapărat să demonstrezi că vai gata e totul perfect….ai rabdare oricum se cunoaste ca ai nascut ti se citeste in fata pari mai matura’, E fals ..acolo ai părul lung ..iar acum il ai scurt ..voi ..vedetele reușiti să slabiți si să vă crească părul peste noapte.’ Uimitor este faptul că Adelina nu și-a pierdut cumpătul nicio secundă și le-a răspuns tuturor cu mult umor, secondată fiind de multe alte mămici care au născut și au reușit să se mențină.

Ce v-a făcut fata asta de o invidiați atât? A, da, a reușit!’

Adelina, nu te mai chinui..esti frumoasă oricum. Ai fost superbă însarcinată, cum este de fapt fiecare femeie în acea perioadă unică a vieții sale și ești și mai frumoasă acum, de când ai devenit mămică! Un exemplu că prin ambiție poți să reușești tot ce îți propui.’ Ești foarte frumoasă naturală!’, Ești sex-simbolul României’, Doamne, câtă frustrare și invidie printre comentarii… Din cauza asta suntem cu 300 de ani în trecut față de restul lumii.. Sunteți frustrați, proști și înapoiați… Ce v-a făcut fata asta de o invidiați atât?? A da, a reușit… Voi nu ați făcut nimic cu viața voastră și stați și aruncați cu ura și frustrare pe Facebook.. Urât, urât caracter!’

Dat fiind că părerile au fost împărțite, nu putem să vă spunem decât că, la finele săptămânii trecute, am făcut un interviu cu Adelina, pe care vă invităm să-l urmăriți pe site-ul VIVA! Tot ce vă putem garanta este că arată spectaculos și noi nu am trucat filmulețul…