Adelina Pestrițu, adevărul despre operațiile estetice. Câte intervenții are influencerița: „Să repari niște lucruri nu mi se pare deloc rău”

Adelina Pestrițu, adevărul despre operațiile estetice. La 36 de ani, vedeta are o siluetă demnă de invidiat și chip fără imperfecțiuni, astfel că nu ezită să se pozeze sau filmeze fără pic de machiaj.

24 feb. 2023, 20:16

Adelina Pestrițu, adevărul despre operațiile estetice. Unii au lăudat-o pentru felul în care arată, iar alții au spus că a ajutat-o intervențiile pe care și le-a făcut. Vedeta a ținut să precizeze că are două intervenții, pe care și le-a făcut în urmă cu ceva timp, pentru că așa a simțit nevoia.

Citește și: Adelina Pestrițu, schimbare radicală de look. S-a tuns scurt și și-a lăsat fanii cu gura căscată

Adelina Pestrițu, adevărul despre operațiile estetice

Pentru a nu mai lăsa loc de interpretări, Adelina Pestrițu a decis că este momentul să spună lucrurilor pe nume. Prin urmare, după ce a explicat că i se pare normal să retușăm ceea ce nu ne place la noi, a spus ce operații și intervenții estetice are.

Fetelor am rămas datoare cu un subiect pe care vreau să-l dezabtem aici pentru că au fost multe întrebări. (…) Da, am botox. Nu e un subiect tabuu. Am impresia că ne e frică să vorbim despre botox, despre operații. E 2023 și încă e gândirea asta. Eu nu aș vrea să mai fie. Trebuie să ne simțim bine în pielea noastră. Bun, vorbim despre operații estetice. (…). Știi care e problema, de fapt, cred că multe fete ar fi foarte deschise pe acest sbiect.

Eu nu am simțit nevoia să fiu de la început pentru că societatea în care trăim e gata să ne judece în orice moment, indiferent ce ai face, mai ales când e vorba despre operații estetice. Aruncă cu hate doar așa pentru că ți-ai permis să intri în cabinetul medicului esetician. (…) De ce să trăim așa? Asta am vrut și asta am simțit.

O să o fac de câte ori simt eu și vreau. Și eu am trăit cu teama asta la început. (…) Nu este nimic greșit. Mai rușinos este să spui la sfârșitul vieții că ai trăit după părerea oamenilor și după cum au vrut ei. (…) Să mergi să repari niște lucruri nu mi se pare deloc rău.

Am 2 intervenții: augumentare mamară și rinoplastie. Nu pot să spun că am un număr de intervenții pe care îl bifez anual, ajung în cabinetul medicului când simt că am nevoie. Operația de rinoplastie nu a fost doar de ordin estetic, ci și medical. S-au rezolvat niște probleme. Am fost super panicată. După un an, am fost mulțumită de rezultat„, a spus Adelina Pestrițu pe Instagram.