Adelina Pestrițu, schimbare radicală de look. S-a tuns scurt și și-a lăsat fanii cu gura căscată

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai iubite și apreciate influencerițe din România. Recent, vedeta și-a surprins fanii de pe rețelele de socializare cu noul său look extrem de chic.

21 feb. 2023, 13:08

Adelina Pestrițu, schimbare radicală de look. De-a lungul timpului, frumoasa brunetă a experimentat foarte multe tunsori și coafuri, unele mai îndrăznețe, iar altele extrem de elegante.

Citește și Adelina Pestriţu, de urgenţă la spital. Mesajul îngrijorător al vedetei: „Revin, când totul va fi bine”

Adelina Pestrițu, schimbare radicală de look

De fiecare dată Adelina Pestrițu a știut să își pună în valoare trăsăturile sale de zeiță indiferent de tunsorile pe care le-a avut.

Recent, vedeta a decis după trei ani de la ultima sa transformare că este momentul să facă o nouă schimbare de look așa că a apelat la un hairstylist care să o ajute să obțină tunsoarea mult dorită, iar rezultatul a fost pe măsură.

”După 3 ani de la ultima mea schimbare de look, am decis ca este momentul să facem o noua tunsoare. Yeey!  De data aceasta am optat pentru Butterfly HairCut și este una dintre tunsorile anului 2023. Am păstrat lungimea și i-am dat un aspect fresh și actual. Este ușor de coafat și pe păr drept și bucle, iar bretonul poate fi purtat în mai multe moduri. Ce ziceți? Vă place ce a ieșit?”, a scris Adelina pe strițu pe pagina sa de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adelina Pestritu (@adelina.pestritu)

Se spune că atunci când o femeie vrea să facă o schimbare în viața sa începe cu o tunsoare nouă, așa că suntem extrem de curioși ce surprize ne pregătește frumoasa Adelina.

Adelina Pestrițu, cel mai bogat influencer din România

Adelina Pestrițu ar fi, în momentul de față, cel mai bogat influencer din România. Până în septembrie 2020 ar fi avut încasări de circa jumătate de milion de euro din activitatea de pe Social Media, dar și din afacerile cu bijuterii și articole vestimentare, conform Playtech. Este, într-adevăr, o sumă colosală pentru oamenii de rând, dar e important de știut că reușește să o obțină cu sacrificii uriașe, muncind din greu.

„Pe lângă toată munca pe care am depus-o, am avut norocul să adun oameni frumoși în comunitatea mea, oameni care sunt fideli, care îmi sunt prieteni de foarte mult timp. Activez în mediul online de peste 11 ani. Mai întâi am apărut pe Facebook, apoi pe Instagram și TikTok. Nu pot să spun că am fost atrasă din prima de TikTok, dar ulterior am văzut că se poate face content educativ, pe care oamenii să-l aprecieze. Îmi place să fiu alături de oameni și, dacă pot, să ajut.

Meseria de influencer cere, cu adevărat, sacrificii și multă implicare. Dacă îți dorești să dormi mult, să ai mult timp liber, să îți ții viața super privată, să stai departe de hateri, înseamnă că nu e pentru tine acest job. Pentru mine este o meserie, pentru că e principala mea sursă de venit și fac asta full-time. De cum mă trezesc, până când mă pun în pat să dorm, asta fac: creez conținut pentru cei care mă urmăresc. Chiar aș fi onorată să le pun telefonul în mână celor care au astfel de păreri despre influenceri, cum că ar sta degeaba și că e simplu ce fac”, declara Adelina Pestrițu în urmă cu ceva vreme pentru Protv.ro.

Citește și Ce intervenţie estetică şi-a făcut Adelina Pestriţu de ziua ei de naştere. „Vreau să păcălesc buletinul” FOTO