Adelina Pestritu anunţă că s-a despărtit de Speak? Iata mesajul ei!

In urma cu aproape trei saptamani, Adelina Pestritu a ridicat mari semne de intrebare in ceea ce priveste relatia eu cu Speak. Vedeta a plecat singura in Maldive, unde a lucrat la o sedinta foto pentru o companie celebra de lenjerie intima.

22 aug. 2016, 07:23
Adelina Pestritu anunţă că s-a despărtit de Speak? Iata mesajul ei!

Ei bine, aceasta escapada a fost una destul de ciudata, tinand cont ca Adelina si Speak nu s-au despartit deloc, chiar daca a fost vorba despre munca. 

Fanii i-au tot intrebat daca mai sunt impreuna, iar Speak a anuntat pe pagina lui de Facebook ca inca mai are o relatie de dragoste cu Adelina. De cand s-a intors insa din Maldive, Adelina Pestritu apare mai mereu singura in fotografiile pe care le posteaza pe pagina sa de socializare, scrie ele.ro

Ultima i-a ingrijorat pe fani, caci Adelina a lasat sa se inteleaga ca nu mai este intr-adevar cu Speak. Desculta si cu zambetul pe buze, Adelina a scris in dreptul imaginii postate „In a special relationship with me“ (n.r.: „Sunt într-o relaţie specială cu mine“).

Imediat ce au văzut fotografia, fanii Adelinei au început să îşi pună întrebări, iar pe buzele multora a stat următoarea: „Gata, te-ai despărţit de Speak?“, Aha cel putin de ce nu recunoasteti ca nu mai sunteti un cuplu tu si Speak de ce cautati sa va mintiti fanii??, voi V-ati despartit…