Adelina Pestriţu, atacată după ce a spus că are Covid-19: „De la Andreea Esca incoace, eu nu am mai vazut aşa teatru prost”

Marţi seara, aproape de miezul nopţii, Adelina Pestriţu a făcut un anunţ trist pe reţelele de socializare, şi-a anunţat fanii că a fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Vedeta se afla în faţa spitalului, când împărtăşea vestea, aştepta să fie preluată de medici.

RomaniaTV.net
02 sept. 2020, 05:28

Fanii au luat foc când au auzit şi o acuză pe brunetă că minte, din mai multe motive. Prietenii virtuali nu înţeleg de ce a umblat toată ziua prin oraş, intrând în contact cu alte persoane, deşi aştepta rezultatul testului, iar o altă dilemă este aceea că, deşi Adelina a spus că şi-a pierdut mirosul, în aceeaşi zi, făcea story-uri pe Instagram, în care mirosea un brăduţ parfumat din maşină.

Adelina Pestriţu, după aproape 6 săptămâni de izolare: „Este o frică de necunoscut. Vom fi schimbaţi cu totul” 

Eu nu înțeleg de ce te-ai plimbat azi toata ziua daca stiai ca ai facut un test de covid, ca ai intrat in contact cu o persoana pozitiva, ba mai mult, aveai deja primele simptome… Sanatate multa iti doresc!/ Şi a spus ca a ramas fara gust si miros, dar in story-urile anterioare mirosea un bradut cu vanilie/

De la Andreea Esca incoace, eu nu am mai vazut asa teatru prost, Adelina nu prea stie sa minta, eu o credeam o tipa integra… nu inteleg de ce s-a tarat in asa mocirla! Dar se pare ca intr-adevar fiecare avem un pret/ 

Adică a zis ca și-a pierdut mirosul și gustul și s-a dus sa facă testul, dar astăzi totuși s-a plimbat și a mai luat contact cu nspe mii de persoane… bă, da unii chiar ne cred prosti așa/

Ca recomanda o crema și o țoală mai pot sa inteleg, dar deja e prea… prea de tot… Se vând mai rau ca prostituatele pentru bani, au boli, au bube care dispar cu “creme minune”, pfoai de capul nostru…/ 

Pai daca erai suspecta de Covid trebuia sa stai in izolare pana la aflarea rezultatului si daca e cum spui ca ai ramas fara gust si miros, cum se face ca mirosul de vanilie si mirosul de masina noua il simti??!!! Chiar atat de prosti sa fim sa te credem??? Cât teatru mai trebuie să joci!!!„, sunt doar câteva dintre comentariile primite de Adelina pe Instagram.

 

Adelina Pestriţu, mesaj pe Instagram: „Testul a ieșit pozitiv”

Dragii mei, nu aș fi vrut să fac acest story, dar vreau să știți de la mine. Așa cum le știți pe cele bune, vreau să le știți și pe cele rele. Vreau să știți prin ce trec în momentul de față. Din păcate, zilele trecute am intrat în contact cu un bolnav de COVID. Iar după ce au apărut primele simptome, am rămas fără gust și fără miros, am venit, mi-am făcut un test. Testul a ieșit pozitiv, iar acum mă aflu în parcarea spitalului, aștept să fiu preluată și internată. Desigur, toți cei din familia mea vor fi și ei testați. Soțul a ieșit negativ. Vă țin la curent.

N-am știut că persoana respectivă este infectată cu COVID, eu am făcut testul după ce am rămas fără gust și fără miros. Mâncam o ciocolată și efectiv nu mai aveam niciun gust. Nu înțelegeam de ce simt ca și cum aș mânca hârtie. Și am venit, mi-am făcut testul, am aflat că este pozitiv. Deocamdată starea mea de sănătate este bună, în afară de faptul că nu mai am gust și nu mai am miros. O să vă țin la curent, pe măsură ce voi putea să comunic ceea ce se întâmplă din păcate. Dar astea e, nu putem să prevedem aceste episoade din viața noastră. Protejați-vă, purtați mască și aveți mare grijă de voi. Sănătate multă. Și vreau să vă mai spun un lucru: o să fie bine. Îmi este teamă pentru mine și pentru ai mei, dar eu am mare încredere că va fi totul bine. Poartă mască în continuare, da?”, este mesajul transmis de Adelina Pestriţu.