Adelina Pestriţu, cadou SCANDALOS de ziua ei. A făcut „reclamaţie” pe Facebook

În fiecare an, mai exact pe data de 7 ianuarie se sărbătoreşte Sfântul Ion Botezătorul. Fie că sunt oameni obişnuiţi sau vedete, sărbătoriţii zilei chefuiesc de dimineaţă şi până seară. Printre sărbătoriţii zilei se regăseşte şi Adelina Ioana Pestriţu.

RomaniaTV.net
07 ian. 2015, 10:07
Adelina Pestriţu, cadou SCANDALOS de ziua ei. A făcut „reclamaţie” pe Facebook

Urările, cadourile şi îmbrăţişările curg pentru cei care îşi sărbătoresc astăzi ziua numelui. Ca de fiecare dată nimeni nu uită de tine, iar asta se vede în situaţiile pe care le întâmpini. Din păcate, nu toate persoanele vor să te facă fericit, aşa că va trebui să-ţi iei măsuri de precauţie.

Adelina Pestriţu a făcut ACCIDENT de MAŞINĂ din cauza lui Speak

În această situaţie se află şi Adelina care nu şi-a început ziua aşa cum a dorit, deoarece cineva a dorit să-i strice momentul cu orice preţ. Mai exact, o persoană anonimă a sunat la compania de telefonie mobilă şi a cerut ca numărul de telefon al Adelinei să fie blocat. Încrezători, aceştia se pare că nu au verificat datele persoanei care a sunat şi nici nu au sunat-o pe frumoasa prezentatoare să îi ceară acordul înainte de această operaţiune, ci au făcut întocmai ce li s-a cerut.

Astfel Adelina a rămas cu numărul de telefon blocat. Când a observat că numai poate telefona sau trimite mesaje, Adelina a sunat imediat la comapnie şi s-a „războit” telefonic cu angajaţii. De asemenea, Adelina a ţinut să posteze şi un mesaj pe Facebook, prin care le „mulţumea” pentru acest cadou.

„Vreau să mulţumesc Companiei…, pentru că au ales ca de ziua mea să mă lase fără telefon, pe motivul că a sunat CINEVA (nu ştim cine) şi mi-a blocat nr., fără a fi interogat pe această temă de cei responsabili să o facă. De specificat este faptul că SIM-ul era înregistrat pe NUMELE MEU, ceea ce nu permitea altor persoane să facă schimbări FăRă ACORDUL MEU! Răspunsul lor: în termen de 3 zile lucrătoare va fi remediată problema! Aplauze!!! This is our country”, a scris Adelina pe Facebook.

Citeşte şi  Adelina Pestriţu: „Cea mai frumoasă întâmplare din 2014 a fost întâlnirea cu Speak”