Adelina Pestriţu: „Fie ca, în 2021, să ne dăm jos măştile şi să învăţăm să trăim şi în offline”

Adelina Pestriţu s-a lăsat copleşită de nostalgie atunci când a fost provocată să dezvăluie cele mai frumoase amintiri pe care le are în legătură cu Crăciunul. Vedeta a spus că duce dorul iernilor pe care le petrecea la bunici, o vreme în care nu existau gadgeturi şi în care copiii erau preocupaţi să-şi trăiască viaţa şi să se joace în zăpadă de dimineaţa până seara.

26 dec. 2020, 09:34

În acest context, vedeta a dezvăluit, în emisiunea Vorbeşte lumea de la Pro TV, că încearcă să scape de dependenţa de telefon şi să mai trăiască şi în offline.

Mi-e foarte dor de iarna cu nămeţi de zăpadă, în care eram toată ziua pe uliţă, cu sania, şi veneam udă din cap până-n picioare acasă la bunici, mâncam cozonac cald şi nu aveam telefon. Cred că gadgeturile ne mănâncă foarte mult timp din viaţă şi ne răpesc foarte multe momente importante„, este concluzia vedetei.

Adelina Pestriţu, decisă să scape de dependenţa de telefon

Adelina a precizat că, la baza deciziei ei de a se „desprinde” de viaţa trăită cu telefonul în mână stă un documentar pe care l-a văzut recent şi care a pus-o pe gânduri.

Citeste si Oana Zăvoranu o face PRAF pe Adelina Pestriţu: „Ai avut COVID-19 până la urmă? După ce ai încasat „caşcavalul”, ţi-ai adus aminte”

Am văzut un documentar care m-a pus pe gânduri foarte tare. Eu stau cu telefonul în mână toată ziua. Cât sunt trează, am şi telefonul în mână. Am devenit dependentă şi aş vrea să nu se întâmple asta şi cu copilul meu. E greu, că ea mă vede pe mine tot timpul cu telefonul. Sunt foarte multe avantaje ale folosirii telefonului, dar la fel de multe dezavantaje„, este de părere Adelina.

Vedeta a adăugat că a demarat deja procesul de „desprindere” de telefon şi că nu îi este greu.

Am făcut un prim pas în această desprindere. Nu mai dorm cu telefonul lângă mine. Îl las la parter, iar eu dorm la etaj. Am un somn atât de profund şi nu mă trezesc să mă duc după telefon. Nu-i duc dorul. Înainte, primul lucru pe care-l făceam dimineaţa când mă trezeam era să iau telefonul în mână, să văd cine mi-a scris, ce mailuri am primit. Vreau să încep să mai trăiesc şi în offline pentru că aşa e sănătos„, a precizat vedeta.

Urarea de an nou a frumoasei Adelina Pestriţu: „Fie ca, în 2021, să ne dăm jos măştile”

Referitor la sărbătorile de iarnă din acest an, Adelina a dezvăluit că le petrece în familie, ascultă colinde, aprind luminiţe şi primesc colindători, pe care-i întâmpină cu măşti.

Ascultăm colinde, aprindem toate luminiţele şi, evident, dacă vin colindători, noi îi primim cu mare drag. Avem şi măşti pentru ei. Eu sper ca, în 2021, să ne amintim cu un zâmbet în colţul gurii de această perioadă pe care o traversăm. Fie ca, în 2021, să ne dăm jos măştile!„, este urarea pe care a făcut-o vedeta în emisiunea Vorbeşte lumea.