Oana Zăvoranu o face PRAF pe Adelina Pestriţu: „Ai avut COVID-19 până la urmă? După ce ai încasat „caşcavalul”, ţi-ai adus aminte”

De câteva zile, Oana Zăvoranu este extrem de activă pe reţelele de socializare, mai mult decât atât, le ia la rând pe vedetele din showbizul autohton.

RomaniaTV.net
06 nov. 2020, 15:48

După ce i-a adresat cuvinte dure Oanei Roman, fosta soţie a lui Pepe a pus-o la zid pe Adelina Pestriţu. Aceasta afirmă că femeia care a fost declarată influencerul numărul 1 din România se folosește de imaginea ei și de statutul de persoană publică pentru a promova diferite produse și insinuează chiar că Adelina Pestrițu nu ar fi avut coronavirus.

„Ai avut COVID-19 până la urmă? Că pare că aveai miros pentru brăduțul din mașină și brusc, după ce ai încasat «cașcavalul», ți-ai adus aminte că ai COVID-19”, a scris Oana Zăvoranu pe instastory.

Oana Zăvoranu o atacă dur pe Oana Roman

Oana Zăvoranu a pregătit o replică extrem de dură pentru Oana Roman, după ce aceasta a vorbit despre ea, într-o nuanţă negativă, la o emisiune tv. Actriţa a făcut-o praf pe fiica lui Petre Roman şi îi promite că nu se va opri aici.

A fost odata ca niciodata o ‘fetita’ cu mare pofta de mancare

Parintii credeau ca o sa ii treaca, dar pofta de mancare si apetitul pt scandal si invidie au crescut direct proportional cu dimensiunile ‘trupului’ e.

Parintii, mai ales tatal a fugit in lume, numai ca sa nu mai aibe de-a face cu ea. O cheama Onuca Pateut, dar mai nou raspunde la numele de Peppa Pig.

Peppa a crescut si ii place la televizor, desi televizorului nu ii place de ea deloc. Peppa a tot incercat sa se aciuiasca pe langa locuri unde se poate manca ca sa faca reclama si un timp chiar i-a mers, pana cand patronii restaurantelor au ajuns la concluzia ca nu mai au mancare pentru clienti si au gonit-o.

In zadar a mai tot incercat Peppa sa ii atraga atentia tatalui fugit venind pe la tv cu miloaga, ca tatal dus a fost… Acum Peppa e mandra nevoie mare ca cica a slabit vreo 89 de grame si vrea sa o vada lumea, desi cum spuneam lumea nu vrea sa o vada.

Desi Peppa a slabit foarte putin , frustrarea, tupeul, rautatea si invidia nu au slabit deloc odata cu ea…si pentru ca nu e chemata pe nicaieri decat ca sa se faca misto de ea, acum doua zile m, ( cu toate ca a fost pusa sa manance de toate la o emisiune cu riscul ca a doua zi sa aibe dureri aprige la colon si ea si sotul), disperata sa apara a mers si a mai grohait putin de mine ca altfel nici pulea nu o chema.

Peppa nu fi trista, lasa ca realizatorii tv vor mai avea nevoie de clovni ca tine pentru a trece timpul si te vor mai chema…

Intrebare…da’ cu sotu’ ce-ai avut?… el nu vrea sa manance tabasco si tot ce mananci tu Peppa dar nu poate sa iti reziste.

Apetitul tau de mancarica si scandal e de neoprit si ii e si lui fricuța saracul ca il mananci… de aia vine cu tine.

Ca mai grohai tu prin casa de mine sincer mi se rupe, dar public sa nu mai ai tupeul sa comentezi pe la emisiuni de mine nesimtito…sa nu ma confunzi pe mine cu alea de iti cumpara tie chilotii de balena mai nou, inluencera p..ii ce ai devenit si tu mai nou…

To be continued…

Oana @ Bucharest, Romania„, a scris Oana Zăvoranu pe pagina sa de Facebook.