Adelina Pestriţu, fotografie CONTROVERSATĂ. „La un pas de ANOREXIE”

Adelina Pestriţu şi Speak se află în vacanţă în SUA şi îşi ţin la curent fanii cu tot ce fac peste Ocean. Bruneta a postat, sâmbătă, pe Facebook, o fotografie care a iscat polemici între fani.

RomaniaTV.net
08 aug. 2015, 18:50

Adelina Pestriţu s-a pozat în costum de baie şi a postat imaginea pe Facebook, unde, spre surpriza ei, a primit o avalanşă de critici. Mulţi fani i-au atras atenţia că este la un pas de anorexie, în timp ce alţii i-au luat apărarea.

Citeşte şi Adelina Pestriţu a RECUNOSCUT! Care este SECRETUL pe care nu şi-l dorea aflat

„Un pas pana la anorexie!!!! Mult mai feminina erai inainte…”, „Da esti frumoasa, dar nu exagera cu slabitul. Ajunge…”, „Anorexia e in floare… A fi slab e ok, dar asa… Dai un exemplu negativ pustoaicelor”, „Prea slabaaa, aveai forme inainte, erai perfecta… Pacat”, „Frumoasa mai esti, cred ca maninci o data pe saptamana, ca sa arati asa bine. Pupici, vacanta placuta”, „Adelina, zici ca ai 12 ani… Tu chiar crezi in standartul acesta de frumusete? Trebuie neaparat sa mai pui pe tine macar 3, daca nu 5kg! Asta tocmai ca lucrezi cu si pentru public, in afara de sanatatea ta pe care o periclitezi…!”, „Exagerat de slaba, zici ca esti anorexica”, sunt doar câteva dintre sutele de comentarii postate la fotografia Adelinei Pestriţu.