Adelina Pestrițu își licitează rochia de mireasă în scop caritabil. Vedeta a dat o avere pe ținuta din ziua nunții

Adelina Pestrițu a decis să-și liciteze rochia de mireasă pe care a îmbrăcat-o în iulie 2019, la nunta ei cu Virgil Șteblea, în scop caritabil.

24 nov. 2020, 22:30
Adelina Pestrițu își licitează rochia de mireasă în scop caritabil. Vedeta a dat o avere pe ținuta din ziua nunții

Fosta prezentatoare TV va contribui, astfel, la modernizarea Secției de Pediatrie din cadrul Spitalului Municipal din Câmpulung-Muscel, locul în care s-a născut acum aproape 34 de ani.

Licitația va fi deschisă publicului din online și se va desfășura pe pagina de Facebook LaPrimulBebe. Persoanele interesate să cumpere rochia Adelinei Pestrițu pot scrie în comentariile postării respective ce sumă oferă. Data limită este 27 noiembrie, ora 21.59.

Persoana ce oferă cea mai mare sumă va primi rochia creată de o casă de modă din Spania și, în același timp, va contribui la renovarea secției de pediatrie a spitalului.

“Orașul în care m-am născut îmi trezește multe amintiri frumoase și mereu îl voi numi “acasă”. Acum a venit momentul să îi ofer o mână de ajutor ca el să se păstreze mereu frumos, viu și adaptat zilelor noastre. Secția de Pediatrie a Spitalului Municipal Câmpulung-Muscel, acolo unde m-am născut, este neschimbată. Anii au trecut, medicina și tehnologia au avansat, însă spitalul, în care atât de mulți copii își cunosc mamele, a rămas pe loc.

Și știu că alături de alți oameni cu inima mare îl putem transforma într-un spațiu cald și primitor pentru bebelușii și copiii fiecărei familii. Un prim pas este să-mi scot la licitație rochia mea de mireasă, iar banii să servească la recondiționarea acestei Secții de Pediatrie a spitalului unde eu am venit pe lume, urmând că implicarea mea să fie mereu activă în această campanie frumoasă”, a transmis Adelina Pestrițu.

Rochia de mireasă a vedetei a fost creată de Pronovias și a costat nu mai puțin de 8.800 de euro. Adelina a purtat-o atunci când s-a căsătorit cu Virgil Steblea, bărbatul alături de care are și o fetiță.

“Rochia pe care am purtat-o nu doar că este un obiect vestimentar valoros, ci are pentru mine și o însemnătate afectivă extrem de mare, pentru că am purtat-o într-una dintre cele mai fericite zile din viață mea și a fost exact așa cum mi-am dorit-o. Dincolo de bani, fiind vorba de o licitație cu scop caritabil, îmi doresc că cea la care va ajunge rochia să știe că, pe lângă bucuria de a o îmbracă la nuntă ei, va avea satisfacția pe viață că a contribuit la o cauza nobilă”, a mai spus Adelina Pestrițu.

Citește și Oana Zăvoranu o face PRAF pe Adelina Pestriţu: „Ai avut COVID-19 până la urmă? După ce ai încasat „caşcavalul”, ţi-ai adus aminte”