Adelina Pestrițu, operată de urgență! Primele imagini de pe patul de spital FOTO

Adelina Pestrițu (34 de ani) a ajuns la spital după ce s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate şi a fost supusă unei intervenții chirurgicale care nu a mai putut suporta amânare.

14 ian. 2022, 11:43

Adelina Pestrițu, operată de urgență! Vedeta și-a șocat fanii când a publicat imagini de pe patul de spital!

Adelina Pestrițu, operată de urgență! Primele imagini de pe patul de spital FOTO

Adelina Pestrițu a acuzat tot mai des dureri îngrozitoare la coloană. Acum, le-a dezvăluit fanilor că s-a operat și i-a asigurat că intervenția chirurgicală a decurs bine. Vedeta a dezvăluit că în urma unui RMN s-a ajuns la concluzia că trebuie să facă o discetomie!

Adelina Pestrițu, mărturisiri despre cum controlează căsnicia cu Virgil Șteblea: „Ne știm parolele, nu avem secrete. N-am întâlnit o relație perfectă”

„Sunt bine! Mulțumesc pentru mesajele de încurajare. Am trecut peste intervenția pe care a trebuit să o fac în această dimineață.  Nu pot să spun că este cea mai grea, nici cea mai ușoară. Orice intervenție presupune emoții și stres, indiferent cât de mică ar fi. Știți deja de durerile mele de spate, mă plâng de doi ani, dacă nu mai mult. Am făcut și fizioterapie, dar presupune un tratament pe o perioadă îndelungată și nu zic că nu sunt rezultate, sunt. Dar atunci când ai dureri vrei ca ele să se oprească acum, indiferent ce ai face, vrei să scapi de ele, iar pentru asta am venit la spital. În urma RMN-ului pe care l-am făcut medicul l-a interpretat și mi-a recomandat să fac o discectomie cu alcool. Cu toate astea pot să spun că mă simt norocoasă pentru că am întâlnit niște super medici. Le mulțumesc pentru căldura cu care m-au tratat”, a spus Adelina Pestrițu.

Câţi bani câştigă Adelina Pestriţu din Instagram: „Oamenii au tendinţa de a judeca”

Discectomia este o operație care presupune înlăturarea chirurgicală a unui material localizat pe discul herniat, care presează pe o rădăcină nervoasă sau pe măduva spinării. Intervenția chirurgicală implică îndepărtarea unei porțiuni mici a unui disc intervertebral, care provoacă dureri groaznice pentru pacient, slăbiciune sau chiar amorțeală în acea zonă.