Adelina Pestrițu, mărturisiri despre cum controlează căsnicia cu Virgil Șteblea: „Ne știm parolele, nu avem secrete. N-am întâlnit o relație perfectă”

Adelina Pestrițu a vorbit într-un interviu pentru Viva despre cum decurge relația cu soțul ei, Virgil Șteblea, după patru ani de căsnicie. Vedeta susține că este important să existe transparență totală în cuplu.

15 nov. 2021, 13:07
Adelina Pestrițu, mărturisiri despre cum controlează căsnicia cu Virgil Șteblea: „Ne știm parolele, nu avem secrete. N-am întâlnit o relație perfectă”

Adelina Pestrițu a declarat într-un interviu pentru Viva că una dintre cele mai importante aspecte în menținerea unei relații de durată este încrederea.

În același timp, Adelina a punctat că ea și soțul ei. Virgil Șteblea. își cunosc unul altuia parolele la diferite device-uri și că știu fiecare unul de celălalt în orice moment al zilei.

„Avem încredere reciproc unul în celălalt, ceea ce îmi dă o stare de bine și liniște interioară. Sunt
lucruri de bază în orice cuplu. Ne cunoaștem limitele și nu apăsăm accelerația mai mult decât este cazul. Suntem transparenți și nu există minut din zi să nu știm unul de celălalt. Ne spunem absolut orice avem pe suflet. Ne știm toate parolele și nu avem secrete.”, a declarat Adelina Pestrițu.

Necaz de Paște pentru Adelina Pestrițu. Vedeta a rămas fără contul de Instagram

Adelina a mai afirmat că este conștientă că nicio relație nu este perfectă și că este important ca partenerii să depășească momentele conflictuale într-o manieră reconciliantă.

„N-am întâlnit o relație perfectă și nici nu cred că există. Sunt și momente în care avem păreri în contradictoriu, dar nu facem o tragedie din asta. Sunt zile mai bune și zile mai puțin bune. Conviețuirea nu e simplă, dar are atât farmec! Practic, ne este invadată intimitatea și în momentele în care vrem să fim doar noi. Divergențe se pot naște și de la o omletă prea rumenită dacă e Mercur retrograd (râde). Important este că știm să le depășim.”, a precizat vedeta, potrivit Viva.

Adelina Pestrițu, scoasă din sărite de internauți. Urmăritorii au taxat-o dur pentru o ținută neinspirată. „De ce îți exprimi părerea, nu ți-a cerut-o nimeni”

Adelina Pestrițu, căci despre ea vorbim, are o mulțime de fani, dar sunt și persoane care o critică constant. Recent, după ce a postat o fotografie pe Instagram, mulți urmăritori au început să arunce cu vorbe dure.

„Fată dragă, ești slabă rău! Iartă-mă, poate greșesc. Și da, cum ți-a mai scris cineva la comentarii: buzele tale sunt exagerat de umflate”, „Nașpa. Nu îmi place deloc cum îți stă… slipul e bestial”, „Zici că ai Pampers pe tine”, „Arată ca slipul lu’ bunică-mea de acum 50 de ani. Așa e moda acum?” și „Ești impecabilă de la zâmbet, până-n vârful unghiilor. De la atitudine, până la decor. Totul este perfect! Dar permite-mi să-ți spun părerea despre acești… slipi. Par niște scutece gigantice. Nu cred că avantajează pe nimeni acest model și au o formă ridicolă. Să ne înțelegem, tu ești superbă în orice condiții”, au scris internauții la poza respectivă.

Adelina Pestriţu este gravidă? Vedeta a făcut anunţul printr-o postare: „Întrebarea zilei”

Văzând ce fel de mesaje a primit, Adelina Pestrițu s-a gândit să le răspundă celor care o critică. „Atâtea păreri când nimeni nu le cere. De ce?”, „Nu știu de ce îți exprimi părerea când nimeni nu ți-a cerut-o” și „Este mărime mica, însă așa este modelul. Știu ce spui și sunt de acord că slipul este puțin mai larg”, le-a răspuns ea internauților.


loading...
Partenerii noștri