Adelina Pestriţu, pe covorul roşu alaturi de Kim Kardashian. Cum s-au pozat cele două FOTO

Adelina Pestrițu și-a văzut visul cu ochii: a fost pe covorul roșu alături de cele mai mari staruri ale planetei. La gala People’s Choice Awards, românca a stat alături de vedete ca surorile Kardashian, Jennifer Aniston sau Gwen Stefani.

11 nov. 2019, 13:32

Adelina Pestrițu a primit premiul pentru cel mai bun influencer din România, acordat de postul E! Entertainment, ocazie cu care a mers la Los Angeles la gala People’s Choice ca să îl ridice, scrie protv.to.

Citeşte şi Adelina Pestriţu, dezvăluiri fără ruşine despre modul în care face bani. „Se câştigă foarte bine!”

Pe covorul roșu Adelina a arătat exact ca o diva de la Hollywood. Românca a purtat o rochie neagră sofisticată, la care au lucrat manual 15 oameni timp de 6 zile. Accesorizată cu pene și paiete negre, rochia i-a pus perfect trupul în valoare: a lăsat la vedere decolteul sexy și picioarele lungi.

Adelina și-a completat ținuta cu o pereche de sandale negre și a avut părul aranjat într-un bob chic. Vedeta a venit însoțită de soțul ei, Virgil Steblea.

Românca nu a putut rata ocazia să se fotografieze alături de cea mai mare influenceriță a planetei, vedeta postului E!, Kim Kardashian. E! Entertainment este postul care difuzează celebrul ei reality show.