Speak, gest obscen pentru Adelina Pestriţu. Reacţie şocantă când a fost întrebat de fosta iubită

Speak a avut o reacție incredibilă când a venit vorba de fosta iubită, Adelina Pestriţu. Artistul a recurs un gest jignitor care i-a lăsat fără reacţie pe fanii săi virtuali.

04 ian. 2021, 16:08
Speak, gest obscen pentru Adelina Pestriţu. Reacţie şocantă când a fost întrebat de fosta iubită

Speak nu are gânduri prea bune legate de Adelina Pestriţu, cu care a avut o relaţie în urmă cu mai mulți ani. Pe una dintre rețelele de socializare este viral un joc în care vedeta trebuie să posteze fotografii din anumite perioade ale vieții sale. Artistul a fost provocat să posteze o fotografie cu fosta iubită, moment în care Speak a pus un emoticon cu un semn obscen!

Speak, gest obscen pentru Adelina Pestriţu

Speak a avut o relație de lungă durată cu Adelina Pestrițu înainte de Ștefania. Gestul neașteptat pe care l-a făcut pe Instagram nu va fi deloc pe placul vedetei. Mulți se întreabă acum care a fost motivul pentru care Speak a avut o astfel de reacție când a fost întrebat de fosta iubită.

Speak s-a trezit cu POLIŢIA la uşă! Momente tensionate pentru artist: „Vă rog eu să nu încercaţi, că e groasă!”

Speak și Adelina Pestrițu s-au despărțit după doi ani și jumătate de relație, fără scandal, iar decizia pare să fi fost de comun acord.

„După doi ani şi jumătate de relaţie, am decis împreună cu Ştefan (Speak) să mergem pe drumuri separate. Nu o să dezbatem nicăieri motivele care ne-au adus în acest punct, nu suntem nici primii, dar nici ultimii care trec prin asta, fiecare cuplu are povestea lui care nu întotdeauna se derulează aşa cum se proiectează la început. Relaţia noastră a fost una foarte frumoasă, îl apreciez mult pe Ştefan ca om şi că artist şi sunt recunoscătoare pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună. Sperăm că lumea să ne înţeleagă şi să ne respecte decizia de a nu vorbi despre acest subiect care ţine strict de sufletele noastre. Vă mulţumesc pentru înţelegere”, a declarat, la acea vreme, Adelina Pestriţu.