Adelina Pestriţu, primele declaraţii de pe patul de spital: „Am simţit o stare de oboseală foarte accentuată”

Adelina Pestriţu se află în aceste momente internată în spital, fiind testată pozitiv cu noul coronavirus. Vedeta a vorbit pe Instastory despre starea ei şi cum a decurs toată situaţia până să afle rezultatul testului.

RomaniaTV.net
02 sept. 2020, 10:31
Adelina Pestriţu, primele declaraţii de pe patul de spital: „Am simţit o stare de oboseală foarte accentuată”

Vedeta le-a mulţumit fanilor pentru mesajele de încurajare pe care le-a primit şi a mărturisit că în urmă cu o zi nu s-a simțit prea bine, prezenta stări de oboseală, iar treptat a început să-și piardă gustul și mirosul.

Dragii mei, știu că nu v-am obișnuit cu astfel de postări, dar așa e în viață, trecem prin toate, le ducem pe toate, ne mobilizăm și avem grijă, astfel încât să rămânem sănătoși indiferent de încercările vieții.

Ieri am simțit o stare de oboseală foarte accentuată și mi-am dat seama că nu pot să conduc, că ar trebui totuși să merg să mă odihnesc, am pus totul pe baza faptului că muncesc foarte mult și că poate căldura de afară m-a făcut să mă simt așa, dar ulterior am simțit că îmi pierd din puteri din ce în ce mai mult și am luat decizia să mă testez. Când m-am trezit am simțit că rămân fără gust și fără miros, nu a fost o senzație pe care am avut-o gust, totul s-a întâmplat treptat.

Mi-am făcut o cafea, am pus două lingurițe de miere și mi-am dat seama că începe să dispară gustul treptat, am mirosit cel mai puternic parfum din baie și mi-am dat seama că mirosul își face dispariția.”, a spus Adelina Pestrițu.

Adelina Pestriţu, după aproape 6 săptămâni de izolare: „Este o frică de necunoscut. Vom fi schimbaţi cu totul” 

Gabriela Cristea a răbufnit după ce Adelina Pestriţu a fost depistată cu Covid-19

Gabriela Cristea a răbufnit în această dimineaţă şi a postat un mesaj în care îndeamnă pe toată lumea să poarte mască.

Pandemia asta ne-a schimbat hotarele spirituale. Ne-a dus de la agonie la extaz, ca sa ne arunce iar in ghiarele abisului. Intr-o zi normala trecem prin toate starile cunoscute si mai adaugam cateva noi, care ne inspaimanta doar pentru nu stiam ca suntem capabili de ele. Il invocam pe Dumnezeu de parca e un personaj de film cu super eroi, cand solutia eate de fapt la indemana noastra; POARTA MASCA. Masca mea te protejaza pe tine, masca ta ma protejaza pe mine. Adelina Ioana Pestritu, sanatate multa!„, este mesajul transmis de Gabriela Cristea.