Adelina Pestrițu, răsfățată de Moș Nicolae. Cadoul de lux pe care i l-a cumpărat Virgil Șteblea

Adelina Pestrițu a primit un cadou extravagant de Moș Nicolae. Este o vorba de un inel pentru care partenerul ei, Virgil Șteblea, a cheltuit o mică avere.

06 dec. 2021, 20:33

Adelina Pestrițu are toate motivele să fie recunoscătoare lui Moș Nicolae, care a fost extrem de darnic cu ea. Vedeta a primit de la partenerul ei, Virgil Șteblea, un inel superb cu pietre prețioase.

Adelina Pestrițu nu a ratat ocazia de a etala inelul pe contul personal de Instagram.

Adelina Pestrițu, mărturisiri despre cum controlează căsnicia cu Virgil Șteblea: „Ne știm parolele, nu avem secrete. N-am întâlnit o relație perfectă”

Adelina a avut o evoluție frumoasă în lumea showbiz-ului, iar în prezent vedeta și-a construit o carieră din postări pe rețelele de socializare. Influencerița muncește din greu pentru a-i ține la curent pe fani cu toate realizările ei în profesional și personal, iar soțul ei o ajută foarte mult în acest sens. Vedeta a povestit că partenerul s-a transformat într-un fotograf personal, pe care se poate baza oricând, chiar dacă la început bărbatul nu era pe deplin de acord cu această profesie.

„La început, Virgil nu a înţeles munca mea. Era stresant pentru el să ies din casă şi să-i spun «fă-mi 300 de poze, nu îmi place! Iar mai fă-mi altele. Nu e bună lumina, nu e bun unghiul, e un coş de gunoi în spate!», detalii care pot apărea într-o poză. Nu am cum să-mi iau un fotograf, pentru că ar însemna să vină cu mine peste tot, să facă parte din familia mea. Ar fi stresant să fie după noi în permanenţă o a treia persoană. Dacă Virgil nu mă ajuta, eu nu m-aş fi putut descurca. L-am terorizat. El a înţeles că în acest telefon stă toată munca mea. Petrec foarte multe ore pe mobil, ceea ce este foarte deranjat pentru cei din jur”, a recunoscut Adelina la Cristina Şişcanu Show.

Câţi bani câştigă Adelina Pestriţu din Instagram: „Oamenii au tendinţa de a judeca”

Câţi bani câştigă Adelina Pestriţu din Instagram. Fiind considerată un influencer de succes şi veniturile sale sunt pe măsură.

Chiar dacă ajunge să câștige și 5.000 de euro pe o campanie care conține câteva postări, această meserie înseamnă că influencerul trebuie să renunțe la anumite lucruri, cum ar fi să-și rupă din timpul pentru familie.

Adelina Pestrițu, scoasă din sărite de internauți. Urmăritorii au taxat-o dur pentru o ținută neinspirată. „De ce îți exprimi părerea, nu ți-a cerut-o nimeni”
„Nu aș putea să-ți spun. Nu aș putea să-ți spun dacă ar fi o cifră reală sau umflată. Depinde mult de context. În cazul meu, să știi că au fost colaborări din propria inițiativă fără nici 50 de euro.

Am simțit că este nevoie de aportul meu în cazul respectiv. Unele contracte sunt remunerate și cu asemenea sume, altele cu mai puțin. Altele deloc. Suma raportată la salariul minim pe economie este enorm. Depinde foarte mult de context, de influencer. Unele contracte pot fi remunerate cu astfel de sume (n.r. 5000 de euro), altele cu mai puţin, altele deloc.

Oamenii au tendința de a judeca pentru că nu știu ce este în interior. Din exterior pare foarte simplu. Ți-ai luat un telefon, ai făcut o poză, ai urcat-o pe Instagram, vreau și eu un contract, dar când intri și vezi cam cât de mult trebuie să muncești, cam cât de mult trebuie să te implici, la câte lucruri trebuie să renunți tu pentru a fi în permanență prezent pentru comunitate…”, a declarat Adelina la „Interviurile lui Vitalie”, de pe Pro TV.