Adelina Pestriţu s-a lansat în ACTORIE. Află toate detaliile despre NOUL ei JOB

De când se bucură de o notorietate crescută la locul de muncă, Adelina Pestriţu a devenit tot mai "bombardată" cu oferte care mai de care mai bănoase şi mai interesante. Ultima sa colaborare are legătură cu un videoclip SF, în care Adelina Pestriţu are rolul principal.

RomaniaTV.net
10 mart. 2015, 13:46

Baroq este un tânăr artist în vârstă de 23 de ani, extrem de cunoscut în lumea jazz-ului din România, care recent a lansat piesa „Departe”, al cărei videoclip este unul ieşit din tipare.

Realizat într-un decor SF şi având-o pr Adelina Pestriţu în rol principal, clipul lui Baroq ne va „transpune” în lumea călătoriilor spaţiale, unde cei doi protagonişti pleacă într-o misiune, cu scopul de a găsi Planeta Verde.

Cântăreţul a fost foarte încântat atunci când staff-ul său i-a dat vestea că Adelina Pestriţu îi acceptase oferta de colaborare, deoarece el este un admirator înfocat al vedetei Kanal D.

„Pe lângă faptul că este foarte frumoasă, Adelina are şi o personalitate extraordinară. Sunt mândru că am cunoscut-o şi că am lucrat alături de ea. Ne-am înţeles bine din prima, a avut o energie pozitivă şi m-a ajutat de mai multe ori pe parcursul filmărilor, având mai multă experienţă în faţa camerelor”, a declarat Baroq.

Dacă artistul a lăudat-o pe Adelina Pestriţu, nici aceasta nu s-a lăsat mai prejos şi a spus în exclusivitate pentru WoWBiz că:  „M-am simţit foarte bine alături de echipa cu care am colaborat pentru realizarea acestui videoclip inedit. Alex este un tânăr foarte talentat şi am încredere că va avea succes pe piaţa muzicală!”.

Citeşte şi  Adelina Pestriţu, extrem de HOT, pe plaja din Dubai FOTOloading...