O nouă căsătorie în showbizul românesc: Adelina şi iubitul ei au mers la starea civilă

Adelina Pestriţu şi iubitul ei au surprins pe toată lumea cu câteva fotografii postate pe reţelele sociale. Cei doi au mers la starea civilă, însă nu pentru a se căsători, ci ca martori la cununia unor prieteni.

23 iun. 2018, 12:19
O nouă căsătorie în showbizul românesc: Adelina şi iubitul ei au mers la starea civilă

Adelina şi Virgil au fost martori la cununia unor prieteni foarte buni, iar aceștia urmează să le fie nași. Adelina Pestrițu a anunțat pe una dintre rețelele de socializare că va merge la starea civilă și că le va arăta poze de la frumosul eveniment. După acest anunț, toată lumea a crezut că Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au mers la starea civilă pentru a se căsători, însă nu ei au fost cei care au spus „DA”. Prietenii virtuali ai vedetei s-au grăbit cu urările până să afle că aceștia sunt doar matori la cununia unor prieteni.

„Astăzi mergem la starea civilă pentru un moment special. Revenim cu poze de la fața locului  „, a scris Adelina Pestrițu. „Vă mulțumim pentru toate felicitarile, însă astăzi am fost martori (viitori nași) pentru cel mai proaspăt cuplu de însurăței. Ne bucurăm că am fost aleși să le fim alături întreaga viață! Casă de piatră, Cristina și Dan! Să fiți fericiți și să ne chemați și la botez!”, a mai adăugat viitoarea mămică.

Adelina Pestrițu a purtat un costum bleumarin, cu o singură mânecă. Deși a mai rămas foarte puțin timp până când va aduce pe lume primul copil, viitoarea mămică nu a luat foarte multe kilogramele în greutate. Chiar dacă este însărcinată, Adelina Pestrițu nu renunță la tocuri. Și pentru a adăuga puțină culoare, vedeta a purtat ruj roșu.