Adelina Pestriţu şi Speak se PREGĂTESC să devină PĂRINŢI. Vedeta SPUNE TOT într-un interviu de senzaţie

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai frumoase și mai pline de viață vedete de la noi. Chiar dacă momentan nu mai apare pe micul ecran, după ce și-a încheiat conturile cu postul Kanal D, Adelina atrage o mulțime de fani pe propriul blog. Bruneta și iubitul ei, Ștefan (n.r. – Speak) au planuri mari și sunt acum foarte hotărâți: vor să devină părinți cât mai curând. Adelina ne-a împărtățit și câteva secretele ei de frumsețe și ne-a povestit despre programul ei de sport și despre dietele pe care le-a încercat.

RomaniaTV.net
04 feb. 2016, 10:34
Adelina Pestriţu şi Speak se PREGĂTESC să devină PĂRINŢI. Vedeta SPUNE TOT într-un interviu de senzaţie

Ideisantaoase.ro: De câțiva ani ești foarte activă, faci foarte mult sport. La câte ore de sport ajungi pe săptămână?

Adelina Pestrițu: Încerc pe cât posibil să ajung minimum 3 zile pe săptămână la antrenamente. Cu ajutorul sportului mă simt în formă și sunt sănătoasă, mă relaxează și mă ajută să am o viață organizată. Sportul înseamnă educație și stare de bine.

Ții o dietă strictă sau compensezi prin sport?

Nu sunt fan diete sau cel puțin pot spune că nu mai sunt. Le-am ținut acum ceva timp și mi-au adus numai neplăceri. Dacă ajungi să-ți cunoști organismul, poți să ții controlul asupra lui. În general, refuz să mai mănânc după ora 18, dulciurile pe care le consum sunt raw, iar sportul este „ingredientul” minune în orice perioadă.

Citeşte şi  Adelina Pestriţu şi Speak vor deveni părinţi? Uite gestul care i-a trădat

Ai ținut vreodată o dietă atât de ”rea” încât să poți să consideri că te înfometai?

Evident. Le-am încercat pe toate. Cel mai mult am stat 5 zile nemâncată și am ajuns la spital. Nu recomand nimănui să ia exemplul. Organismul nostru are nevoie de câte puțin din fiecare aliment, nu de interziceri.

Din ce este alcătuită dieta ta de zi cu zi?

Nu o pot numi dietă. Cel mult, regim alimentar. Prefer salatele, supele și mâncărurile alcătuite din alimente sănătoase. Beau apă multă, însă niciodată suficientă. Prietenul meu, doctorul Kasem, mi-a sugerat să consum cel puțin 3 litri de apă pe zi, pentru a avea o piele sănătoasă și o viață sănătoasă. Încerc pe cât posibil să-l ascult!

Dacă ar fi să alegi un singur aliment fără de care nu ai putea să trăiești care ar fi acela?

Salata verde. Mi se pare extraordinar de bună și de sănătoasă. Nici o masă fără salată.

Citeşte continuarea interviului pe ideisanatoase.ro