Postarea care a uluit fanii: „Adelina, eşti însărcinată?”, „Cu adevărat, WOW” FOTO

După despărţirea de Liviu Vârciu, Adelina Pestriţu a reuşit să îşi găsească sufletul-pereche. Prezentatoarea are o frumoasă relaţie de iubire de mai bine de un an cu cântăreţul Speak. Cum lucrurile deja sunt clare şi cel mai probabil o să urmeze o nuntă, tinerii amorezi doresc să devină şi părinţi.

RomaniaTV.net
10 dec. 2014, 15:27

Adelina Pestriţu are o relaţie de iubire foare strânsă şi bine conturată cu artistul Speak. De când s-au cunoscut, cei doi se iubesc pe zi ce trece mai mult.

Odată cu trecerea timpului, Adelina îşi doreşte parcă tot mai mult să îşi întemeieze o familie, iar acest lucru se vede în toate postările pe care le are pe pagina sa de Facebook. Fie că îşi postează poze poze cu copilaşii diferitelor prietene sau fie că îşi postează poze cu jucării, Adelina Pestriţu vrea să devină mai repede mamă.

Adelina Pestriţu a primit INELUL de LOGODNĂ de la Speak FOTO

Recent, vedeta Kanal D a postat pe pagina sa de Facebook o poză cu ea şi echipa sa de producţie. În poză apare îmbrăcată cu un plover tricotat, cu câteva numere mai mari, dar care se mulează perfect pe o siluetă de femeie însărcinată.

Imediat după postarea aceasta, fanii au asaltat-o pe vedetă cu mii de like-uri şi comentarii, printre care: „Adelina eşti însărcinată?”, „Cu adevărat WOW”, „Love baby shower”.

Citeşte şi  Adelina Pestriţu, fotografia care a adus MII de felicitări pe Facebook