Adelina Popescu, fost ministru adjunct al agriculturii, a murit

A murit Adelina Popescu, directorul executiv al Asociației Fermierilor din România (AFR). Tragicul anunț a fost făcut de fermierul Ion Cioroianu, coleg cu Adelina Popescu, dar și cu Adrian Rădulescu, președintele AFR, care s-a stins pe 19 mai.

29 mai 2021, 07:16
Adelina Popescu, fost ministru adjunct al agriculturii, a murit

Adelina Popescu, directorul executiv al Asociației Fermierilor din România (AFR) a murit. Anunțul a fost făcut de fermierul Ion Cioroianu.

‘Asociația Fermierilor din România anunță cu mare durere încetarea din viață a Doamnei ADELINA POPESCU, această ‘Maica Tereza a agriculturii românești’. O femeie unică, suflet mare, caracter bun, mare ajutătoare de oameni. Într-un cuvânt „OM MARE, FEMEIE MINUNATĂ”.

A iubit ca nimeni altul agricultura, meseria și mai ales oamenii. Ne vei lipsi mulți ani, de acum încolo, doamna Adelina. Te iubim și nu te vom uita. Dumnezeu să-i ierte păcatele și s-o odihnească în pace!’, a scris fermierul Ion Cioroianu, pe pagina sa de Facebook.

‘Pe plan naţional, agricultura reprezintă una dintre ramurile importante ale economiei româneşti. Nouă, specialiştilor din domeniu, ne revine responsabilitatea de a ţine acest sector vital la cel mai înalt nivel profesional. Numai împreună, uniţi şi pasionaţi de agricultură, vom susţine viitorul acestui domeniu în anii care urmează’, declara Adelina Popescu-Oprea în cadrul unui eveniment dedicat agriculturii în 2019, unul din numeroasele pe care le-a organizat.

Adrian Rădulescu a murit. Doliu în lumea politică

„O doamnă a agriculturii românești s-a mutat în Ceruri! A încetat din viață fostul ministru adjunct al agriculturii, Adelina Popescu. Suntem alături de familia îndurerată și transmitem sincere condoleanțe celor ce au cunoscut-o!
Dumnezeu să o odihnească în pace!’, scrie Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, pe pagina de Facebook a insituției.

Călugărul rănit în incendiul de la Mănăstirea Sfântul Gheorghe a murit. Își va dormi somnul de veci la Mănăstirea Dervent, iar slujba de înmormântare va fi oficiată de ÎPS Teodosie