ADEVĂR sau FALS ORDINAR. Doi logodnici sunt mâncaţi de un extraterestru, într-un parc naţional din SUA VIDEO

Scott Pendleton și Jennifer Fox s-au hotărât în 2005 să facă o excursie în parcul naţional Red Rock State Park din Washington. Pe scurt, cei doi sunt omorâţi de un extraterestru, picat din cer într-un obiect ciudat, respectiv o bucată de rocă.

14 dec. 2014, 13:31
ADEVĂR sau FALS ORDINAR. Doi logodnici sunt mâncaţi de un extraterestru, într-un parc naţional din SUA VIDEO

În timp ce se filmau între ei şi filmau şi natura din jurul lor, fata observă pe cer o flacără ciudată aflată în mijlocul unui nor, scrie lovendal.ro. În momentul în care amândoi urmăreau cu uluire acest fenomen ciudat, deodată, bucata masivă de stâncă aflată în flăcări se prăbuşeşte pe pământ, cu o viteză incredibil de mare, chiar în apropierea locului unde se aflau cei doi. 

Citeşte şi Misterul unuia dintre cele mai mari CRATERE de pe Pământ a fost dezlegat

Băiatul se îndreaptă cu mare curiozitate spre locul exploziei, în ciuda rugămintelor fetei care îl roagă să n-o facă. „Scott, ce faci? Nu te du acolo jos! Fii atent! Pleacă de acolo!” În schimb, Scott pare extrem de entuziasmat de priveliştea din faţa sa. „E incredibil!” În timp ce fata îl filma pe iubitul ei în faţa obiectului fierbinte căzut pe pământ, acesta din urmă mai făcu o mică explozie, dar de intensitate mică, crescând totuşi temerile fetei.

Citeşte şi OZN fotografiat pe cer într-o zi noroasă de toamnă. Un oraş întreg a fost cu ochii pe cer FOTO

Cei doi vor să plece, dar Scott vrea să mai fie filmat încă o dată de logodnica sa în jurul obiectului ciudat. Proastă mutare. Imediat, asupra lui Scott sare o creatură ciudată (extraterestru!?) care îl devorează pur şi simplu. Fata, îngrozită, lasă camera jos şi începe să strige după iubitul ei! Prea târziu… şi ea va fi devorată de extraterestru. La începutul videoclipului apar scrise următoarele: „Această filmare a fost recuperată de la Serviciul de Parcuri regionale din Tacoma”.

La finalul filmului se scrie că cei doi tineri sunt încă dispăruţi.