Adevar sau provocare? 20 de provocari pentru o partida de amor cu scantei

Nu o data probabil ca te-ai intrebat cum sa ajungi sa traiesti o noapte de sex memorabilia, atat de speciala, incat sa n-o uiti toata viata. Iar celebrul joc "adevar sau provocare" iti vine in ajutor la modul cat se poate de concret. Mai ales daca sunteti la inceputul relatiei, va va oferi sansa sa va cunoasteti mult mai bine din punct de vedere sexual. Iar daca relatia e avansata, o va ajuta sa intre pe un palier superior, cu multe satisfactii si placeri care va asteapta pe amandoi.  Oricum, e bine sa fiti constienti ca un joc de tip "Adevar sau provocare" poate fi interesant doar pentru o perioada, eventual la inceput, apoi, ca orice lucru incercat deja, nu mai prezinta interes si va veti plictisi de el. 

16 ian. 2019, 17:03
Adevar sau provocare? 20 de provocari pentru o partida de amor cu scantei

Trecand peste acest aspect, atunci cand decideti sa-l jucati, cel mai bine ar fi s-o faceti impreuna cu un alt cuplu sau chiar cu un grup de prieteni de cupluri. Poate fi extrem de distractiv, atata vreme cat fiecare siti exact unde sa va opriti. Cu siguranta ca va va excita sa vedeti un alt cuplu care se saruta in fata voastra sau care isi soptesc unul altuia tot felul de lucruri indraznete.

Pentru partea practica a jocului, adica cea a provocarilor propriu-zise, cea ma buna formula a jocului ramane formula de doua cupluri. Fiind voi, impreuna cu un alt cuplu foarte prieten, e mult mai simplu sa stabiliti de la bun inceput limitele jocului, astfel incat sa nu aveti parte de surprize neplacute si sa puteti pastra gesturile intime, adica provocarile, la nivelul cuplului vostru. 

Ca sfaturi generale, daca va decideti sa jucati „Adevar sau provocare”, luati-o usor si daca nu sunteti siguri ca vreti sa faceti un anumit pas, mai bine nu-l faceti. Nu duceti jocul in extreme foarte intime, facandu-i pe ceilalti sa se simta jenati. Probele de provocari tineti-le doar in cadrul cuplului. Nu cere nimanui sa faca ceva cu un membru al altui cuplu. Atentie mare, pare un joc distractiv, insa linia dintre distractie si penibil e foarte fina. 

Iata 20 de provocari pe care sa le propuneti in cadrul jocului, recomandate de lovepanky.com

1. Linge-i urechile.

2. Pocneste, ciupeste sau strange fundul partenerelui.

3. Pune un cub de gheata pe corpul iubitei si provoac-o sa-l pastreze acolo pana se topeste. Ea isi poate folosi mainile, dar partenerul poate sa-si foloseasca doar buzele ca sa-l mentina acolo.

4. Da-i o bomboana partenerului direct in gura, din gura ta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.