ADEVĂRAT BLESTEM. Cine era şi cu ce se ocupa tânărul mort în accident la Iaşi

Fiul preotului paroh al parohiei Sfânta Parascheva a murit pe loc după un accident cumplit în zona Trei Iazuri. A derapat într-o curbă, din cauza vitezei, izbindu-se apoi de un cap de pod. Tânărul mergea la Roman ca să-şi schimbe plăcuţele de frână. Deşi fiu de preot, Livius Nicolai Zugravu era proprietar de discotecă, fiind prins cu droguri de două ori în ultimii ani.

23 feb. 2016, 09:30
ADEVĂRAT BLESTEM. Cine era şi cu ce se ocupa tânărul mort în accident la Iaşi

Un copil a rămas fără tată în urma unui tragic accident rutier care a avut loc în curbele de la Trei Iazuri, Iaşi, scrie ziaruldeiasi.ro. Şoferul autoturismului, fiul preotului Nicolae Zugravu din Târgu Frumos, a pierdut controlul volanului într-o curbă în care s-a încadrat cu viteză, apoi s-a izbit puternic de un parapet de beton.

Citeşte şi Accident cu două victime în Braşov, în urma ciocnirii violente a două maşini VIDEO

Pentru că nu purta centură de siguranţă, Livius Nicolai Zugravu a fost aruncat prin parbriz, apoi cu capul într-un podeţ. Autoturismul s-a răsturnat cu roţile în sus, după izbitura violentă. Medici SMURD nu au mai avut ce face, chiar dacă l-au resuscitat zeci de minute, fiind trimis chiar şi elicopterul la faţa locului.