Adevărata miză pentru care armata americană se află în România. Sorin Ovidiu Vîntu, previziunea-bombă: Asta se va întâmpla!

Sorin Ovidiu Vîntu vine cu previziuni incendiare cu privire la adevăratele mize pe care Statele Unite ale Americii le are în așa zisul război dintre Ucraina și Rusia.

14 feb. 2022, 18:09
Adevărata miză pentru care armata americană se află în România. Sorin Ovidiu Vîntu, previziunea-bombă: Asta se va întâmpla!

Adevărata miză pentru care armata americană se află în România. Afaceristul este de părere că Joe Biden vrea de fapt să intre pe piața gazelor din Europa, obligându-i pe europeni să cumpere gaz lichefiat. Totodată, acesta a precizat faptul că Vladimir Putin nu va intra în Ucraina, iar totul se rezumă doar la punerea unor puncte de presiune.

Adevărata miză pentru care armata americană se află în România. Sorin Ovidiu Vîntu, previziunea-bombă: Asta se va întâmpla!

”De când am intrat în mediul online, toate informațiile pe care vi le-am dat au fost 100% reale și au fost bazate pe informații obținute din surse deschise și prin analiză proprie. Am capacitatea de a face analize proprii nu să le iau de-a gata de la niște idioți.

Din punct de vedere al conducerii României, l-am urmărit pe domnul Ciucă într-un interviu pe care l-a dat la un post de televiziune. Domnul Ciucă nu are capacitatea de a gestiona, de a conduce, de a scoate România din problemele pe care le are. Nu contest faptul că este un om de calitate, dar nu are niciun gram de viziune. Habar n-are ce are de făcut. I-a dat ordin lui Virgil Popescu să se ocupe de facturi, mi s-a părut o glumă. Nu așa se rezolvă o criză, nu dând ordind unui subordonat. Subordonat destul de limitat…Actuala coaliție gubernamentală nu va fi capabilă să facă față valului de crize pe care România îl traversează.

Să vă spun de ce m-am manifestat împotriva armatei americane. Nu că nu îi iubesc pe americani, dar soldații care se află pe teritoriul României nu sunt aici sî ne apere de cineva. Sunt aici să își apere guvernele-marionetă, pe care le pun prin fraudă, vezi cazul Băsescu, la al doilea mandat când au furat masiv cu indicațiile și ajutorul americanilor. Dacă românii s-ar fi revoltat, americanii ar fi intervenit să apere -statul de drept și democrația-. Acesta este scopul prevenției armatei americane în România. Să înăbușească orice altă revoltă împotriva guvernelor-marionetă pe care ei le pun.

Ucraina-Rusia-America. Uitați-vă la americani ce teroare bagă în populația Globului. Unul dintre principalele motive pentru care indivizii fac aceste profeții este banul. Principala conductă care aprovizionează Europa cu gaz trece prin Ucraina. Cealaltă conductă de gaz este blocată. Alarmele pe care le bagă măgarii ăia de americani nu sunt să descurajeze pro-rușii, Doamne ferește! Pentru ei ar fi minunat să fie un război acolo. Asta e doar pentru a vinde gazul lichefiat. Vor și ei o halcă din această piață, care acum aparține rușilor. Așa îi obligă pe occidentali să investească masiv într-o infrastructură care să poată primi acest gaz. Asta e miza domnului Biden. Predicția pe care eu o fac, așa cum v-am zis și data trecută, este că Putin nu va intra în Ucraina. E vorba strict de puncte de presiune.”, a declarat Sorin Ovidiu Vîntu.

Citește și: Sorin Ovidiu Vîntu şochează: „Comunismul este o soluţie pentru România. Sistemul politic actual este depăşit, este toxic”