Adevărata relaţie dintre Adela Popescu şi Cove. Ce îi leagă pe cei doi, dincolo de camerele de luat vederi: „Am avut o chimie rapid”

Adela Popescu şi Cove sunt colegi la "Vorbeşte lumea" de aproximativ cinci ani, iar pe micul ecran, cei doi au o relaţie excelentă. Vedeta a dezvăluit cum se înţelege cu partenerul său de platou şi în realitate.

RomaniaTV.net
30 iun. 2020, 13:16
Adevărata relaţie dintre Adela Popescu şi Cove. Ce îi leagă pe cei doi, dincolo de camerele de luat vederi: „Am avut o chimie rapid”

Chiar sunt foarte norocoasă. Am avut o chimie foarte rapidă în studio cu el și asta ne-a ajutat foarte tare. Nu suntem supărăcioși, nu suntem în competiție, fiecare dintre noi a gustat din plăcerea de a fi cunoscuți, așa că reușim să ne completăm foarte bine. În plus, noi am reușit să legăm și o prietenie în afara platoului, am fost în vacanță cu familile, ieșim toți patru și glumim foarte mult. Așadar, cum ne vedeți în emisiune, suntem mereu.

Corect ar fi să spun că eu iubesc rolul de prezentatoare la „Vorbește Lumea’, deoarece nu am încercat altceva. Am prezentat o serie de evenimente unde m-am simțit foarte bine, dar nu se aseamănă. Cred că marele meu atuu este că nu am emoții și pot gândi limpede, în general. În ceea ce privește bucuria de a fi prezentatoare are clar legătură cu relația foarte bună pe care o am cu Gabriel, dar și relația cu echipa. Avem o echipă foarte bine sudată, nimic în emisiune nu este lăsat la voia întâmplării, și asta ne dă siguranța să fim creativi, să glumim. (zâmbește)„, a declarat Adela Popescu pentru Viva.ro.

Citeşte şi: Adela Popescu vorbeşte despre operaţie şi problemele de acasă: Mă durea sufletul. Am pus mâna pe telefon şi am sunat-o pe mama mea

Totul despre boala Crohn, de care suferă Adela Popescu

Adela Popescu a fost internată de urgenţă în spital, după ce a acuzat mai multe zile la rând dureri groaznice. Vedeta suferă de boala Crohn, numită şi ileită terminală, potrivit declaraţiilor acesteia şi se află sub tratament, fiind sub supravegherea medicilor.

De vreo patru zile mă durea foarte tare stomacul și durerea se localizase undeva în partea dreaptă și pe la 3 dimineața când se vedea clar că durerea crește și nu scade m-am prezentat la urgență și m-am internat, pentru că se pare că am o inflamație destul de puternică în partea dreaptă, diagnosticul fiind de ilenită terminală. Mai exact o inflamație a tubului digestiv.

Vreau să fac o precizare foarte importantă. Protocolul este să se facă un test de Covid. Pe această cale arăt testul negativ la Covid.” , a declarat Adela Popescu de pe patul de spital în direct la emisiunea Vorbește Lumea de pe ProTV.


loading...