Adevăratul Bobiţă din Las Fierbinţi, atac devastator la adresa Pro TV. „Dacă mă apuc să povestesc mai multe…”

Cristi Sauciuc, zis "Neamţu", proprietarul real al cârciumii lui Bobiţă din serialul "Las Fierbinţi", a anunţat că Pro TV nu va mai filma la locul său, ci va muta echipa de producţie în propriile studiouri.

16 dec. 2022, 10:37
Adevăratul Bobiţă din Las Fierbinţi, atac devastator la adresa Pro TV. „Dacă mă apuc să povestesc mai multe…”
Adevăratul Bobiţă din Las Fierbinţi, atac devastator la adresa Pro TV. "Dacă mă apuc să povestesc mai multe..."

Adevăratul Bobiţă din Las Fierbinţi, atac devastator la adresa Pro TV. În episodul de pe 6 decembrie, Bobiţă a rămas fără cârciumă, după combinaţiile eşuate ale lui Dorel. Localul din Fierbinţi s-a făcut scrum, în urma unei explozii. În realitate, barul însă există pe uliţa din Fierbinţi Târg, iar adevărul proprietar al cârciumii face dezvăluiri incredibile!

Citeşte şi: Cine este iubitul Ancăi Dumitra, Gianina din „Las Fierbinţi”. Actriţa l-a scos în lume şi a vorbit despre planurile lor de viitor

„Nu cred că se mai filmează de la anul aici la mine. Şi-au cumpărat un teren aici, vor să mute acolo şi vor să construiască mai multe platouri de filmare, un bar nou, cârciuma lui Oaie etc. Boncea a schimbat regulile, probabil sunt şi banii la mijloc, dar dacă mă apuc să povestesc mai multe ar ieşi un episod mai interesant ca al lor. ­Mi-au dat de înţeles că nu vor mai filma şi că de la anul se mută la ei unde şi-au făcut studiouri. Vor să mute acolo şi magazinul lui Oaie, nu numai barul lui Bobiţă. Cică ar vrea să-şi facă un studio performant, ca cel de la Buftea”, a spus Cristi Sauciuc pentru Click!.

Citeşte şi: Dalida din Las Fierbinți rupe tăcerea și face dezvăluiri incendiare despre ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat: ”E destul să deschid gura”

„Nu ştiu dacă o să mai aibă acelaşi succes, dar vom vedea ce va urma. Cârciuma mea avea o prestanţă, atrăgea vizitatori din toată ţara şi veneau oameni din toată lumea. Banul e ochiul dracului şi o să le pară rău, eu le-am zis, dar asta e! Sunt multe de povestit, vă daţi seama că dacă am stat aici 13 ani, ştiu totul cu bune şi cu rele. Celor din conducere ­le-au intrat fumurile în cap, nu mai sunt cine au fost”, a mai spus adevăratul Bobiţă.