Dalida din Las Fierbinți rupe tăcerea și face dezvăluiri incendiare despre ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat: ”E destul să deschid gura”

Dalida din Las Fierbinți rupe tăcerea și face dezvăluiri incendiare despre ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat de pe platourile celui mai iubit serial din România.

20 nov. 2022, 08:39
Dalida din Las Fierbinți rupe tăcerea și face dezvăluiri incendiare despre ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat: ”E destul să deschid gura”

Actrița Ecaterina Ladin, cunoscută de majoritatea românilor drept Dalida din Las Fierbinți, rupe tăcerea și face dezvăluiri incendiare despre ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat de pe platourile celui mai iubit serial din România.

Citește și Ce reguli trebuie să respecte Firicel din Las Fierbinți pentru a nu merge la închisoare

Dalida este o actriță de succes care reușește să îmbine viața de mămică cu filmul și teatrul și deși marea majoritate a românilor o știu pentru rolul său din Las Fierbinți, actrița s-a declarat încântată că sunt și oameni care o știu și din rolurile sale de la teatru pentru care este felicitată constant, lucru care îi aduce o mare satisfacție.

”Mă felicită pentru orice. Ori pentru serialul “Las Fierbinți”, ori, am avut surpriză să mă recunoască după ce m-au văzut la teatru. Asta m-a bucurat foarte mult că asta înseamnă că lumea merge la teatru și că le-a plăcut ce au văzut și m-au felicitat pentru piese. Unii poate nu știu că fac și teatru și e surpriză mare… că pot face și diferența între personaje. Că acolo chiar este un alt personaj… în Las Fierbinți”, a declarat actrița Ecaterina Ladin pentru FANATIK.

Dalida din las Fierbinți a vorbit și despre ce se întâmplă pe platourile de filmare ale serialului Las Fierbinți și ce nu se vede la televizor și mărturisește că sunt și momente grele la filmări, dar că în general este o atmosferă foarte plăcută

”Când afară nu este foarte frig sau nu este foarte cald, când avem textul foarte bine învățat, când nu avem secvențe foarte complicate, da, ne și distrăm. Dar sunt zile în care nu-ți vine să te distrezi când ai monoloage întregi și pagini întregi de text pe care trebuia să le înveți în ziua respectivă și n-ai avut timp. Și depinde și de cine e la filmare. Eu nu sunt așa glumeață de felul meu, nu sunt cu gluma la mine tot timpul, dar când vin Bobonete, Vancică… bineînțeles că e distracție”, a spus actrița.

Ecaterina Ladin este mama a doi copii, dintre care unul este bebeluș și declară că ziua este prea scurtă ca să reușească să facă tot ce și-a propus.

”E prea scurtă ziua. Nu reușesc să le fac pe toate. Și nu știu ce se întâmplă, că pământul asta se învârte mai repede sau că Universul asta nu știu.. e un pic mai accelerat… greu. Cum poate o mama… între vedetism, ciorbă, aspirator, copii, creșă, școală”, a spus Dalida.

Pe lângă faptul că este o actriță desăvârșită, Ecaterina Ladin este și o gospodină iscusită, care le face pe toate pentru că nu are pe nimeni care să o ajute sau să îi facă mâncare.

”Bineînțeles că le fac eu. Cum să nu? Cine să le facă? Bineînțeles că mă ajută, dar nu am o femeie în casă care să-mi spele… și să stea nonstop. Am totuși doi copii în casă, se mai fac firmituri în casă, mai pun mâna și mai faci treaba”, a mai spus actrița.

Citește și Firicel din Las Fierbinți are probleme cu legea. Toma Cuzin a fost condamnat pentru conducere fără permis și sub influența alcoolului