Adevăratul motiv pentru care Kristen Stewart l-a înşelat pe Robert Pattinson

Infidelitatea din celebrul cuplu Stewart-Pattinson a fost subiectul de pe prima pagină a multor tabloide. A venit timpul să aflăm şi care a fost motivul pentru care actriţa din Twilight şi-a înşelat râvnitul iubit.

RomaniaTV.net
06 dec. 2012, 16:52
Adevăratul motiv pentru care Kristen Stewart l-a înşelat pe Robert Pattinson

Potrivit propriilor ei declaraţii, plictisul a fost cel care a împins-o pe Kristen Stewart să caute aventura într-o altă relaţie amoroasă, scrie perfecte.ro.

Oamenii au prostul obicei de a se complace într-o situaţie, de a se ataşa de rutină. Eu ştiu că există în viaţa mea persoane care îmi sunt întotdeauna alături şi mă bucur că le am, dar nu le doresc neapărat în preajma mea fiindcă nu mă provoacă. Îmi place să simt că trebuie să lupt pentru ele, vreau să ştiu că mă zguduie. După ce am citit cartea On The Road, mi-am spus că în viaţa mea vor rămâne doar oamenii pentru care trebuie să lupt”, a spus Kristen într-un interviu acordat L.A Times.

Deşi nu a dat nume şi nu a făcut o legătură directă între episodul trădării şi răspunsul oferit, modul în care vede Kristen relaţiile dintre ea şi oamenii din jur, trădează felul ei de a acţiona.