Adevăratul motiv pentru care Mircea Badea nu utilizează niciodată WhatsApp. ”Aș folosi oricare altă aplicație”

Mircea Badea este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de televiziune. Realizatorul emisiunii ”În gura presei” a dezvăluit că, din punctul lui de vedere, aplicația WhatsApp nu este una bună, motiv pentru care a înlocuit-o cu alte aplicații. Iată care este motivul.

06 mart. 2024, 13:14
Adevăratul motiv pentru care Mircea Badea nu utilizează niciodată WhatsApp. ”Aș folosi oricare altă aplicație”

Mircea Badea este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de televiziune. Realizatorul emisiunii ”În gura presei” a dezvăluit că, din punctul lui de vedere, aplicația Whatsapp nu este una bună

Citește și Mircea Badea, amenințat cu moartea! Realizatorul TV a trecut prin momente de panică. ”Îmi spuneau că îl vor omorî pe fiul meu. Aveau adresa exactă”

Mircea Badea a dezvăluit faptul că nu folosește niciodată WhatsApp și preferă orice altă aplicație de mesagerie.

Prezentatorul TV a explicat și motivul pentru care evită aplicația utilizată la nivel global.

Marți seara, rețelele sociale Facebook și Instagram nu au funcționat timp de câteva zeci de minute, motiv pentru care multe persoane din toată lumea, inclusiv din România, au intrat în panică.

În era digitalizării, pare că oamenii nu mai pot sta fără telefonul mobil mai mult de o oră.

Din fericire pentru mulți români, aplicațiile deținute de Meta și-au revenit.

Purtătorul de cuvânt al companiei, Andy Stone, a anunțat că a fost vorba despre o problemă tehnică.

După această întâmplare, Radu Tudor, realizator TV, s-a întrebat ce s-ar întâmpla dacă aceste aplicații ar cădea într-o zi în care au loc alegeri, mai ales că Facebook este foarte important într-un asemenea context.

„Ce ne facem dacă avem o asemenea cădere într-o zi cu alegeri pentru că știm că Facebook-ul și altele sunt folosite ca platforme de mobilizare”, a fost întrebarea adresată de Radu Tudor.

Răspunsul prezentatorului de televiziune a fost unul foarte simplu. Mai exact, acesta susține că acest lucru nu ar fi o problemă și că oamenii s-ar descurca și fără Facebook la alegeri.

„Ce facem? Facem foarte bine, eu cred că facem extraordinar de bine. Deci bine ar fi să cadă toate aceste platforme de alegeri”, a spus prezentatorul la Antena 3 CNN.

Apoi, Mircea Badea a dezvăluit că nu folosește WhatsApp, aplicație de mesagerie utilizată, probabil, de majoritatea românilor.

”Ferească Dumnezeu”

Prezentatorul a precizat faptul că preferă alte aplicații în acest sens, cum ar fi Telegram sau Signal.

Realizatorul TV consideră că WhatsApp nu este o aplicație sigură și că nu o folosește aproape niciodată.

Acesta utilizează alte aplicații inclusiv atunci când vorbește cu prietenii.

„Eu, personal, aș folosi oricare altă aplicație de asta de comunicare în afară de WhatsApp, de la Telegram la Signal, la oricare alta. Mi se pare cea mai nesigură. Eu cu niște prieteni de-ai mei nu vorbesc niciodată pe WhatsApp, vorbesc doar pe Signal.

Citește și Mircea Badea va comenta cursele de Formula 1. Antena a cumpărat drepturile TV pentru perioada 2024-2026

De exemplu, cu Mihai Gâdea eu vorbesc doar pe Signal. Nu vorbesc aproape deloc pe WhatsApp. Am și eu o problemă așa cu Zuckerberg. Apropo, l-ați văzut pe Zuckerberg la nunta indienilor? Doamne, ferească Dumnezeu”, a explicat Mircea Badea.