Mircea Badea, amenințat cu moartea! Realizatorul TV a trecut prin momente de panică. ”Îmi spuneau că îl vor omorî pe fiul meu. Aveau adresa exactă”

Mircea Badea a făcut o mărturisire surprinzătoare, marți seară, în emisiunea pe care o moderează de multă vreme la Antena 3 CNN, ”În gura presei”. Realizatorul TV a dezvăluit că a primit la un moment dat mesaje de amenințare cu moartea, atât la adresa sa, cât și a fiului.

25 ian. 2024, 15:43
Mircea Badea, amenințat cu moartea! Realizatorul TV a trecut prin momente de panică. ”Îmi spuneau că îl vor omorî pe fiul meu. Aveau adresa exactă”

Mircea Badea a făcut o mărturisire șocantă, marți seară, în emisiunea pe care o moderează de ani buni la Antena 3 CNN, ”În gura presei”.

Realizatorul TV a dezvăluit că a primit la un moment dat mesaje de amenințare cu moartea, atât la adresa sa, cât și a fiului.

Citește și Teo Trandafir și Mircea Badea, dezvăluiri emoționante: „Eu eram convinsă că vor să mă omoare pentru a-mi lua organele”

Persoanele i-au trimis mesajul de amenințare jurnalistului i-au precizat și că știu exact unde locuiește.

Mircea Badea s-a temut când a citit cele menționate, dar mai ales s-a temut pentru siguranța fiului său, Vlad, în vârstă de 9 ani.

”Știau exact unde stau”

Prezentatorul nu a stat pe gânduri prea mult și a mers la o secție de poliție. Acolo a depus o plângere, dar nu a rezolvat nimic. Peste un an și jumătate l-au mai chemat oamenii legii, dar doar să-l întrebe dacă își menține plângerea.

„Eu am avut amenințări cu moartea, reale, de pe conturi reale, oameni care îmi spuneau că îl vor omorî pe fiu-miu și îmi dădeau adresa exactă. Știau exact unde stau.

Am fost la poliția din România, le-am arătat și am depus plângere. Peste un an jumătate m-au mai chemat o dată să mă întrebe dacă îmi mențin plângerea și de atunci nu am mai auzit de ei”, a dezvăluit Mircea Badea în emisiunea ”În gura presei”, potrivit DcNews.

Mircea Badea a făcut aceste dezvăluiri după ce a dezbătut în emisiunea sa postările înșelătoare, cu figuri importante din România, care tot apar în ultima vreme, pe rețelele de socializare.

Citește și Câți bani băgau în buzunar Mircea Badea și Teo Trandafir în anii 90: „Nu aveam bani de mâncare, sendvișuri cu piure”

În ultimul timp, pe rețelele sociale au apărut din ce în ce mai multe postări înșelătoare create cu inteligența artificială, în care apar figuri importante din România care par să promoveze diverse produse sau servicii.

Recent, pe o pagină de Facebook de tip fantomă a apărut și un videoclip cu senatorul și medicul Adrian Streinu-Cercel care ar promova un medicament-minune naturist ce rezolvă orice problemă cu articulațiile, fără intervenții chirurgicale, ”chiar și la 90 de ani”, imaginile fiind trucate.

Prin aceeași situație, a trecut și ministrul Energiei, Sebastian Bruduja, după ce, pe Internet a apărut un videoclip editat în care imaginea şi vocea ministrului sunt folosite pentru a promova o falsă schemă de investiţii.

Acesta a depus o plângere penală pentru tentativă de înşelăciune pe Internet de tip deepfake.și nu numai.

De altfel, lista nu se oprește aici, Dan Negru sau Mihaela Bilic sunt doar două dintre numele sonore cu care infractorii din online au încercat să producă bani pe internet.