Adevăratul motiv pentru care Tzancă Uraganu a trebuit să pună lacătul pe ușa shaormeriei din București. Care au fost greșelile făcute de manelist

Tzancă Uraganu este cel mai în vogă manelist din România, însă bărbatul a vrut să demonstreze că poate să fie și un bun antreprenor. Lucrurile nu au mers deloc așa cum se aștepta, căci la scurt timp shaormeria lui a fost închisă. Iată care au fost adevăratele motive din spatele eșecului său.

25 sept. 2023, 08:48
Adevăratul motiv pentru care Tzancă Uraganu a trebuit să pună lacătul pe ușa shaormeriei din București. Care au fost greșelile făcute de manelist
Adevăratul motiv pentru care Tzancă Uraganu a trebuit să pună lacătul pe ușa shaormeriei din București. Care au fost greșelile făcute de manelist

La sfârșitul anului trecut, Tzancă Uraganu a inaugurat cu o mare fast o shaormerie în București. Cu toate acestea, bucuria legată de noua sa afacere a fost de scurtă durată, dat fiind că a fost nevoit să o închidă rapid. De curând, au început să circule informații care explică cum ar fi ajuns celebrul manelist în această situație.

Citește și: Florin Salam, despre rivalitatea dintre el şi Tzancă Uraganu: „Mie n-o să-mi ia fața niciodată”

Tzancă Uraganu este unul dintre cei mai ascultați maneliști de la noi din țară, fiecare piesă a lui ajungând rapid în topuri. Totuși, succesul muzical nu i-a fost de ajuns, motiv pentru care Tzancă a dorit să demonstreze că poate aborda și alte domenii, cum ar fi gestionarea unei afaceri. Cu toate acestea, se pare că lucrurile nu s-au desfășurat așa cum și-a propus din acest punct de vedere. Nu cu mult timp în urmă, artistul a anunțat public că a inaugurat o shaormerie și a încurajat fanii să încerce produsele sale.

Cu toate acestea, într-un interval scurt de timp, afacerea sa a fost deja închisă, iar mulți nu au înțeles cu adevărat care a fost motivul acestui eșec. Conform unor informații, se pare că Tzancă Uraganu s-a confruntat cu probleme legate de plata chiriei pentru spațiul în care își desfășura activitatea. Proprietarul spațiului respectiv l-a notificat pe artist cu privire la faptul că, dacă nu va achita chiria, contractul de închiriere va fi reziliat, ceea ce s-a și întâmplat.

Mai mult decât atât, s-au ivit și probleme cu Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF), care a încercat să recupereze datorii, însă fără succes, deoarece Tzancă Uraganu nu deținea bunuri pe numele său. De asemenea, este demn de menționat că, din punct de vedere legal, shaormeria părea să fie administrată de fratele Alinei Marymar.

La începutul acestui an, shaormeria lui Tzancă a fost temporar închisă de către Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului (ANPC), din cauza descoperirii unor nereguli semnificative de către inspectori.

„În această unitate, reprezentanții AUTORITĂȚII NAȚIONALE PENTRU PROTECȚIA CONSUMATORILOR au dispus măsura de OPRIRE TEMPORARĂ PRESTARE SERVICII” ,  era mesajul care se regăsea atunci pe un afiș, la intrarea în restaurantul manelistului.

De asemenea, la momentul respectiv nu s-a aflat motivul pentru care activitatea shaormeriei a fost închisă temporar, dacă existau posibile ingrediente expirate sau dacă era vorba despre condițiile de igienă.

Citește și: Tzancă Uraganu îl demolează pe Pescobar după ce a fost închisă Taverna Racilor! „Nu-mi convine să merg cu copiii mei acolo să mănânc stricat dintr-o bucătarie care arată ca o epavă!” VIDEO