Adevărul a ieșit la iveală. Cum se înțelege, de fapt, Betty Salam cu mama ei vitregă, Roxana Dobre

După ce s-a vehiculat că Betty, fiica lui Florin Salam și soția manelistului, Roxana Dobre ar avea o relație tensionată, adevărul a ieșit la iveală, până la urmă, cu privire la acest subiect controversat.

09 iun. 2022, 23:55
Adevărul a ieșit la iveală. Cum se înțelege, de fapt, Betty Salam cu mama ei vitregă, Roxana Dobre

Betty, fiica lui Florin Salam, a decis să pună capăt zvonurilor legate de relația tensionată cu Roxana Dobre. Iată că acum tânăra a spus care e, de fapt, relația cu soția părintelui ei.

Betty susține că are o relație minunată cu Roxana Dobre și nu înțelege de ce unii oameni spun că nu ar avea o relație tocmai bună. Ea spune că se înțeleg de minune și chiar se văd destul de des.

Citește și: Ce condiție i-a pus Bianca Drăgușanu lui Gabi Bădălău pentru a-l ierta. De ce nu l-a însoţit la nunta lui Florin Salam

„Am o relație foarte bună cu Roxana Dobre. Spre deosebire de oamenii care vorbesc fel și fel de chestii despre noi, ne înțelegem foarte bine”, a spus Betty  pentru Click.ro.

Florin Salam s-a căsătorit cu Roxana Dobre. Ce ținute au avut la nuntă

Pentru nunta cu Roxana Dobre, Florin Salam a ales să un costum negru cu dungi albe, la care a adăugat o cămașă clasică, fără papion sau cravată adaugată.

Ținuta manelistului a fost completată cu o pereche de ochelari ultima fiță, în valoare de 300 de euro și pantofi de la un brand renumit, de 700 de euro. La brațul soției sale, Florin Salam a strălucit, cu un ceas de circa 60.000 de euro pe mână.

Totodată, Roxana Dobre a purtat o rochie din mătase, cabrată pe talie, care s-a terminat cu o trenă spectaculoasă, cu un corset decorat cu cristale, care i-a scos în evidență bustul. Mânecile au fost unele deosebite, cu o mulțime de pietre și cristale.

Roxana Dobre a avut părul prins, acoperit cu un voal lung, care i-a completat ouftit-ul deosebit. Bijuteriile au completat perfect ținuta albă și zâmbetul nu a lipsit de pe chipul Roxanei.

Mai mult decât atât, bruneta a avut un buchet format din bujori albi și a fost adusă cu o mașină de 500.000 de euro. Probabil, și ținuta Roxanei Dobre se ridică la un cost de câteva zeci de mii de euro.

Citește și: Fabulos! Cât i-a costat darul pe invitați, la nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre

Mesele împodobite cu flori, cazările invitaților, artificiile și multe altele l-au costat pe manelist, dar nu a contat. A plătit cu zâmbetul pe buze pentru una dintre cele mai fericite zile din viața lui și a celei care-i este alături mereu.