Fabulos! Cât i-a costat darul pe invitați, la nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre

Florin Salam și Roxana Dobre, iubita manelistului de peste 8 ani, s-au căsătorit, miercuri seară, într-un cadru de poveste, la Nuba, în Mamaia. Se pare că artistul nu s-a „lăcomit” atunci când a fost vorba de bani.

02 iun. 2022, 11:50
Fabulos! Cât i-a costat darul pe invitați, la nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre

Petrecerea organizată de nunta lui Florin Salam s-a ținut, pe malul Mării Negre, în stațiunea Mamaia, la Nuba. Invitații s-au distrat până în zori, iar darul a fost pe măsură, deși unii ar considera că suma de bani a fost, de fapt, penturu toate buzunarele.

Dar de nuntă pentru toate buzunarele, la nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre

Printre invitații de la nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre s-a numărat și Jador. Artistul s-a bucurat foarte mult că a putut să ajungă la petrecere, deși s-a văzut nevoit să plece foarte devreme, pentru că avea un alt eveniment programat.

„Suntem în același domeniu și trebuie respectat așa cum se cuvine. Dar eu o să plec mai curând, pentru că am de cântat la Vaslui, Huși, Republica Moldova, nici nu mai știu. Dar o să stau, pentru că-l iubim cu toții și trebuie să fim lângă el. Suntem fanii lui cu toții, sunt fanul lui”, a spus Jador, pentru cancan.ro.

Întrebat cum s-a simţit la petrecere, cântăreţul a răspuns foarte hotărât. Acest lucru se putea citi şi pe chipul său, deoarece zâmbetul larg de pe faţă a făcut cât 1000 de cuvinte. Cât despre darul de nuntă, Jador nu a vrut să dea prea multe detalii.

Citește și: Gafa incredibilă făcută de Tzancă Uraganu, la nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre. Toată lumea s-a uitat la el uimită. FOTO

„Foarte frumos m-am distrat! Cum aş putea eu să vorbesc de bani când eu am fost amărât. Cum aş putea eu să vorbesc vreodată de sume de bani chiar dacă aş fi milionar sau orice aş fi eu nu aş putea să mă dau mare”, ne-a dezăluit Jador în exclusivitate.

În schimb, prietenul artistului a fost mai sincer în ceea ce priveşte acest subiect. Tânărul a spus fără ocolişuri ce sumă a scos Jador din buzunar: „A dat 2000 mii la masă”.

Ce ținute au purtat mirii la nuntă

Pentru nunta cu Roxana Dobre, Florin Salam a ales să un costum negru cu dungi albe, la care a adăugat o cămașă clasică, fără papion sau cravată adaugată.

Ținuta manelistului a fost completată cu o pereche de ochelari ultima fiță, în valoare de 300 de euro și pantofi de la un brand renumit, de 700 de euro. La brațul soției sale, Florin Salam a strălucit, cu un ceas de circa 60.000 de euro pe mână.

Totodată, Roxana Dobre a purtat o rochie din mătase, cabrată pe talie, care s-a terminat cu o trenă spectaculoasă, cu un corset decorat cu cristale, care i-a scos în evidență bustul. Mânecile au fost unele deosebite, cu o mulțime de pietre și cristale.

Roxana Dobre a avut părul prins, acoperit cu un voal lung, care i-a completat ouftit-ul deosebit. Bijuteriile au completat perfect ținuta albă și zâmbetul nu a lipsit de pe chipul Roxanei.

Citește și: Florin Salam şi Roxana Dobre s-au căsătorit. Ce rochie a purtat mireasa

Mai mult decât atât, bruneta a avut un buchet format din bujori albi și a fost adusă cu o mașină de 500.000 de euro. Probabil, și ținuta Roxanei Dobre se ridică la un cost de câteva zeci de mii de euro.