Adevărul despre averea lui Dan Negru. Cum a câștigat două milioane de dolari

Dan Badea a fost invitatul lui Cătălin Oprișan în emisiunea AS.ro Live, unde a povestit o întâmplare în care actori principali sunt Dan Negru și Liviu Vârciu.

12 mart. 2021, 09:57
Adevărul despre averea lui Dan Negru. Cum a câștigat două milioane de dolari

Adevărul despre averea lui Dan Negru. Coprezentatorul emisiunii ”iUmor”, difuzată pe Antena 1, a vorbit în cadrul interviului despe o poveste amuzantă de acum mai mulți ani care îi împlică pe prezentatorul TV Dan Negru și pe Liviu Vârciu. Colegul lui Șerban Copoț a povestit ce a făcut Dan Negru după ce a vândut un teren cu două milioane.dan

În urmă cu mai mulți ani, Dan Negru și Liviu Vârciu aveau mai multe concerte împreună. Primul prezenta concertele, iar Liviu Vârciu cânta. Dan Badea a povestit cum prezentatorul TV de la Antena 1 a preferat să pună banii de-o parte, iar cântărețul să își achiziționeze o mașină.

Citește și: Primul mesaj postat de Smiley după ce a ajuns acasă cu fetița. Care este cea mai mare frică a artistului

Adevărul despre averea lui Dan Negru

”Apropo de bani şi de investit. Dan Negru şi Liviu Vârciu au avut vreo sută de concerte într-o vară. Dan Negru le prezenta şi Vârciu le cânta. Dan Negru, aşa cum îl ştim, a pus toţi banii la saltea, 100 de dolari parcă lua pe vremea aia…şi a pus 10.000 de dolari ‘pe dreapta’. Şi Vârciu lua de nu ştiu câte ori mai mult, deşi împărţea la 3, dar erau alţi bani că era formaţie în vogă.”, spune Dan Badea.

În acea vară, Dan Negru a găsit un teren în zona Unirii și l-a sunat pe Liviu Vârciu, sfătuindu-l să investească și el. La acel moment, cântărețul a refuzat pentru că își dorea să cumpere un BMW la mâna a doua. După câțiva ani de la această discuție, prezentatorul TV a vândut terenul pentru două milioane și l-a sunat pe Vârciu pentru a-l întreba dacă mai are mașina.

”S-au strâns nişte bani şi după vara aia a găsit Dan Negru un teren, la Unirii, 1.000 de metri pătraţi…10.000 de dolari. Omul mai avea nişte parcele, iar Dan l-a sunat pe prietenul Liviu: ‘Are omul de vânzare, eu zic să investeşti că nu îi dai pe toţi, dar măcar o parcelă de 10.000 de dolari’. Vârciu i-a spus: ‘Nu, că am găsit un BMW la mâna a doua şi vreau să-mi iau’.”, povestește Dan Badea.

”După nu ştiu câţi ani, 10 ani, domnul Dan Negru a vândut terenul cu 2 milioane şi l-a sunat pe Vârciu: ‘Ce faci, tati? Mai ai BMW-ul ăla?’”, a povestit Dan Badea.