Ce s-a întâmplat între Denise Rifai şi Dan Negru. Prezentatoarea de la Kanal D a recunoscut tot!

Denise Rifai a recunoscut ce s-a întâmplat în cadrul emisiunii sale de la Kanal D atunci când l-a avut ca invitat pe Dan Negru, prezentatorul-vedetă de la Antena 1.

25 ian. 2021, 08:30
Ce s-a întâmplat între Denise Rifai şi Dan Negru. Prezentatoarea de la Kanal D a recunoscut tot!
Dan Negru şi Denise Rifai

Denise Rifai a reacţionat după ce fanii au spus să Dan Negru ar fi pus-o în dificultate în timpul interviului. Emisiunea sa de pe Kanal D, „40 de întrebări cu Denise Rifai” este una dintre cele mai urmărite din România, invitaţi fiind oameni de televiziune, vedete, artiști, jurnaliști sau oameni politici.

Ce s-a întâmplat, de fapt, între Denise Rifai și Dan Negru

Una dintre edițiile care au făcut audiențe imense și au stârnit un val de comentarii pe rețelele de socializare a fost cea în care Denise Rifai l-a avut ca invitat pe Dan Negru. Urmăritorii emisiunii au scris, pe rețelele de socializare, că Dan Negru a pus-o în dificultate pe moderatoarea show-ului de la Kanal D.

Dan Negru face praf Ministerul Sănătăţii după postarea amuzantă despre vaccinul covid: „Face karaoke. Cântă ce au scris alții”

„Dan Negru a fost un invitat imprevizibil. Dar, pe de altă parte, acesta este formatul, cum spuneam, foarte riguros. Eu îl respect foarte mult pe Dan Negru, știu că și el pe mine. Pentru cei care au urmărit emisiunea, cu siguranță au existat momente amuzante, care le-au descrețit frunțile. Dacă va avea nevoie de mine la Revelioanele lui, eu îl ajut”, a declarat Denise Rifai pentru Click!.

„Nu sunteți un invitat foarte confortabil, domnule Negru!”.

Denise Rifai și Dan Negru au oferit mai multe momente savuroase. Vedeta de las Antena 1 nu a fost un interlocutor foarte comod pentru prezentatoarea de la Kanal D, iar între cei doi au fost câteva momente tensionate. De exemplu, Dan Negru a făcut două intervenții telefonice, în timpul show-ului, când i-a sunat pe Florin Piersic și pe fostul său coleg Ovidiu Cuncea. Aceste lucruri nu i-au convenit foarte tare lui Denise Rifai, care s-a arătat vizibil stânjenită de situația creată. Mai mult, la un moment dat, Dan Negru s-a ridicat de pe scaun și a atins-o pe amfitrioana emisiunii pe umăr: „Nu sunteți un invitat foarte confortabil, domnule Negru!”.