Adevărul despre bărbaţi: Care sunt cele mai frecvente minciuni

Bărbaţii sunt sensibili la glumele făcute de iubite la adresa performanţelor sexuale şi spun "te iubesc" din greşeală sau la beţie. Asta reiese dintr-un studiu făcut de revista americană "Glamour".

RomaniaTV.net
12 mart. 2012, 13:01
Adevărul despre bărbaţi: Care sunt cele mai frecvente minciuni

Acel „te iubesc” spus din greşeală sau interes nu este singura minciună la care apelează bărbaţii. „Ţin la tine mai mult decât la mama”, „am bani mulţi” sau „nu am iubită” sunt cele mai frecvente minciuni.

Pe de altă parte, în ceea ce priveşte principalele două calităţi pe care trebuie să le aibă o femeie, cei mai mulţi bărbaţi ar alege-o pe cea „frumoasă şi mămoasă”, apoi pe cea „frumoasă şi deşteaptă” şi pe cea „frumoasă şi amuzantă”.

Potrivit chestionarului „Glamour”, bărbaţii îşi pierd repede interesul atunci când o femeie vorbeşte despre haine şi pantofi, vedete de cinema, prietenele ei, sau ce i s-a întâmplat la locul de muncă. Studiul arată şi că bărbaţii nu mai sunt atât de atraşi de femeile cu operaţii estetice.

În 1995, la primul studiu „Glamour”, 55% dintre bărbaţi şi-ar fi încurajat iubita să-şi pună implanturi mamare. Acum, procentul a scăzut la 29%.