Adevărul despre boala Gabrielei Firea. I s-a găsit o sârmă de 3 cm în colon VIDEO

Publicat: Marţi, 30 Aprilie 2019 16:29 // Actualizat: Marţi, 30 Aprilie 2019 18:42 // Sursa: romaniatv.net

Primarul general al Capitalei împreună cu soțul său, Florentin Pandele au oferit detalii în premieră la România TV despre momentele cumplite prin care primarul Capitalei a trecut. Florentin Pandele a povestit cum în corpul soției sale i s-a găsit o sârmă de 3 cm. Mai mult, erau zile în care Pandele o găsea pe Gabriela Firea aplecată de durere pe marginea patului.

"Începând din luna noiembrie am avut o perioadă extrem de grea. Eu am aflat de abia în luna noiembrie, pentru că soţia mea nu ştie să se vaiete, nu ştie să spună 'mă doare'. M-am trezit de câteva ori noaptea şi am găsit-o pe marginea patului, aplecată de durere. Nu spunea absolut nimic. În decembrie a avut o intervenţie chirurgicală de urgenţă, în ianuarie încă o intervenţie chirurgicală unde i s-a găsit o sârmă de vreo 3 cm în colon. În martie a avut cea mai importantă intervenţie chirugicală, care ne-a dărâmat pe toţi, numai pe ea nu. Eu cred că fac parte din categoria oamenilor puternici. Atunci mi-am dat seama că sunt foarte slab şi m-am întors pentru a nu ştiu câta oară cu faţa la Dumnezeu. Mi-am rugat în regim de urgenţă câţiva prieteni, cărora vreau să le mulţumesc. În acea noapte au închiriat un avion să o ducem la o clinică la Nisa. Ceea ce ea nu a acceptat. I-am zis: 'Gabi, nu există ce spune lumea. Avem acasă doi copii mici, cei mari sunt pe picioarele lor, te rog frumos, hai să mergem.' Cei mai buni medici gastro erau plecaţi la un congres. Am vorbit cu un medic să o sedăm. Mi-a zis că nu avem cum să plecăm cu ea", a declarat Pandele, într-un interviu pentru România TV.

"Eu nu am ascuns nicio secundă că m-am simțit în ultimele luni rău. Că am încercat mai multe variante de tratamente, mai multe cure alimentare și am eliminat f. multe alimente din hrana de zi cu zi, aproape am eliminat toate alimentele, pt că mă simțeam f. rău și totuși mergeam în fiecare zi la serviciu, cu ac. stări grave. Până nu s-a mai putut și am ajuns cu acea ocluzie intestinală la urgență și trebuia intervenit", a subliniat Gabriela Firea.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Florentin Pandele Gabriela Firea primarul general al Capitalei
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
01 mai 12:51
Răspunde | Votează email 0 email
amar
Doamna Firea în spital erau mulţi în jurul Dumneavoastră chiar şi când eraţi sub anestezie , credeţi că acea sârmă a fost din mâncare ! că mulţi duşmani se strecoară lângă Dumneavoastră .
iar cei ce comentează urât să aibă el parte din aceste rele zeno .
01 mai 12:45
Răspunde | Votează email 0 email
amar
Doamna Firea în spital erau mulţi în jurul Dumneavoastră chiar şi când eraţi sub anestezie , credeţi că acea sârmă a fost din mâncare ! că mulţi duşmani se strecoară lângă Dumneavoastră .
01 mai 11:40
Răspunde | Votează email 0 email
zeno
s-a dezmembrat vibratorul de atata folosire?
1
EUR
4.7729
RON
22 Nov
noapte 1 °
zi 5 °
Ultimele joburi adaugate
24 H