Adevărul despre divorţul dintre Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol iese la suprafaţă. „Mi-a spus că el nu mai e fericit”

Actriţa Ioana Ginghină (41 de ani) şi soţul ei, Alexandru Papadopol (44 de ani), au depus miercuri actele de divorţ la notar. La doar câteva ore distanţă, ea a venit, toată numai un zâmbet, la petrecerea Ok! Rooftop Party!. A găsit puterea să povestească despre această despărţire.

21 iun. 2019, 13:04
Adevărul despre divorţul dintre Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol iese la suprafaţă. „Mi-a spus că el nu mai e fericit”

„M-am obişnuit cu ideea. De cinci luni eu sunt singură. Am văzut că pot să mă descurc, am văzut că e toul bine, că nu a murit nimeni dintr-un divorţ. Am văzut că pot să fac faţă. Îţi dai seama că la divorţ apar tot soiul de frici. Aoleo, cum o să mă descurc de acum înainte, de una singură! Adică nu-i problema neapărat că hai că nu pot să trăiesc fără el.

Citeşte şi Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol au divorţat. „Sunt fericită că am rezolvat totul în mod civilizat”

El a lansat ideea de divorţ, eu nu mi-am dorit această despărţire. Ar fi fost bine să fie aşa să vină să-mi zică din prima: draga mea, divorţez. Noi aveam discuţii de un an zile. Au început discuţii, certuri din nimic, din pământ, din iarbă verde. El zice la un moment dat: «Nu mai sunt fericit!». Dintr-o dată mi-a zis că el nu mai e fericit. Păi de ce, dragă? Hai, dragă…. „, a spus Ioana Ginghină.

Mai multe detlaii pe click.ro.