Adevărul despre fenomenul care a ULUIT întreaga lume. S-a rupt cerul LA PROPRIU şi au căzut norii

O ştire despre un fenomen nemaiîntâlnit face ocolul lumii în aceste zile. Un site italian, ilfattoqutoidaino.it, a publicat o fotografie cu o masă ce pare a fi de gheaţă sau un nor care s-a prăbuşit pe o şosea, iar mulţi s-au grăbit să prezinte fenomenul cu titluri pompoase şi chiar să se documenteze cu privire la acesta.

RomaniaTV.net
10 nov. 2016, 08:02
Adevărul despre fenomenul care a ULUIT întreaga lume. S-a rupt cerul LA PROPRIU şi au căzut norii

Imaginile cu „căderea de nori” din Italia au făcut rapid înconjurul Internetului, iar totul părea şi mai credibil datorită declaraţiei unui martor. „Mă aflam pe stada «Un umore», împreună cu căţelul meu, Buck, care a început să latre cu putere dintr-o dată. După câteva secunde, am auzit un zgomot puternic. Era ceva morbid, imaterial ce m-a lăsat perplex. Am făcut câteva poze, pe care i le-am trimis unui prieten”, spunea bărbatul. Site-ul italian a publicat şi poziţia unui presupus specialist, Alvaro Porfido, care a spus că „este ceva posibil, dar care nu s-a mai întâmplat niciodată” şi că fenomenul se numeşte „defecarea cerului”.

Evident, după tonul „ştirii”, totul a fost un pamflet, însă nu mulţi au şi crezut că e doar o glumă. Informaţia a fost, totuşi, demontată de meteorologi, care au ţinut să liniştească naivii care au început să se teamă să nu le cadă vreun nor în cap pe stradă.