Adevărul despre RELAŢIA dintre Cristian Mitrea şi Andreea Mantea. Secretul a fost aflat FOTO

De când s-a aflat vestea că Andreea Mantea este însărcinată, fosta Burlăciţă şi Cristian Mitrea sunt urmăriţi pas cu pas de jurnalişti, din dorinţa de a afla cât mai multe informaţii despre relaţia lor.

RomaniaTV.net
24 nov. 2014, 09:56
Adevărul despre RELAŢIA dintre Cristian Mitrea şi Andreea Mantea. Secretul a fost aflat FOTO

Destul de rezervaţi în declaraţii, cei doi viitori părinţi nu au comentat despre acest lucru şi au preferat să păstreze tăcerea, însă surse din apropierea familiei susţin că fratele lui Cristian e cel care vrea să îi împace, scrie a1.ro.

Citeşte şi Andreea Mantea primeşte CEA MAI DURĂ LOVITURĂ de la Mitrea. Nimeni nu se aştepta să fie capabil de aşa ceva

„În ultima vreme, Sorin Mitrea încearcă să îl convingă pe Cristi să reia legătura cu Andreea, pe care o consideră femeia potrivită pentru el. Mai mult, îi spune că nu este de glumă cu un copil și ar fi cazul să își revizuiască atitudinea față de brunetă în această perioadă. Surprinzător pentru toți apropiații, chiar l-a convins să aibă niște discuții cu Mantea și a invitat-o la ei acasă, semn că își dă silința ca lucrurile să intre pe un făgaș normal în relația dintre fratele său și vedetă,” a spus un apropiat de-al lui Sorin, fratele luptătorului MMA.

Citeşte şi Andreea Mantea, DECLARAŢIE ULUITOARE despre relaţia cu Mitrea după ce s-a aflat că este ÎNSĂRCINATĂ

Şi colegii lui Cristi spun că a devenit alt om de când a aflat vestea cea mare. „Da, e mai fericit şi parcă îl văd un pic mai serios, mai pus pe treabă. Va fi un tătic super ok, pentru că este un băiat de treabă şi un om care ajută pe toată lumea”, a povestit un apropiat al lui Cristian.