Adevărul despre moartea lui Aurelian Preda. Artistul ar fi murit dintr-o eroare medicală

Aurelian Preda a fost un om bolnav și s-a luptat aproape o jumătate de viață pentru viața lui. Totuși, există indicii că moartea artistului, care s-a producs la 46 de ani, a fost ”grăbită” de o posibilă eroare medicală, transmite România TV.

09 nov. 2019, 14:06
Adevărul despre moartea lui Aurelian Preda. Artistul ar fi murit dintr-o eroare medicală

Medicul de la Viena, a cărui pacient a fost Aurelian Preda, a spus familiei artistului că stentul de la pancreas montat în România s-a infectat și a dus la septicemie, aceasta fiind și cauza morții lui Preda.

Dacă stentul ar fi fost din metal, Aurelian Preda ar mai fi trăit câțiva ani. Declarația aparține lui George, confidentul lui Aurelian Preda de la Viena, omul care a fost alături de cântăreț în ultimele clipe ale vieții.

Citeşte şi: Testamentul lui Aurelian Preda. Ana Maria Rosa, fata artistului, nu este menţionată în act FOTO

El a povestit în premieră și circumstanțele morții lui Preda: artistul a rămas singur la o pensiune, i s-a făcut rău și s-a târât singur până la recepție pentru a chema o ambulanță, arată România TV.

Citeşte şi: Ana Maria Preda, declaraţii şocante despre „tatăl adoptiv”. „Eram bolnavă… a întreţinut un act sexual cu mine”

Nicușor Iordan este acuzat de fiica lui Aurelian Preda de abuz sexual, șantaj și pornografie infantilă. Declarațiile din plângerea penală, prezentate de România TV, sunt uluitoare. Acuzatul iese la atac, chiar de la mormântul lui Aurelian Preda, de unde a lansat în spațiul virtual un mesaj halucinant.