Adevărul despre orientarea sexuală a lui Cătălin Botezatu. Designerul nu a mai suportat zvonurile: „Am doi copii! Nu mai aberați!”

Cătălin Botezatu nu a mai suportat să audă tot felul de zvonuri care vorbesc foarte dur despre orientarea sa sexuală, astfel că a răbufnit în mediul online. Răspunsul oferit de celebrul designer le-a închis odată pentru totdeauna gurile indiscreților.

17 ian. 2024, 16:26
Adevărul despre orientarea sexuală a lui Cătălin Botezatu. Designerul nu a mai suportat zvonurile: „Am doi copii! Nu mai aberați!”
Adevărul despre orientarea sexuală a lui Cătălin Botezatu. Designerul nu a mai suportat zvonurile: „Am doi copii! Nu mai aberați!”

Cătălin Botezatu a trecut prin multe experiențe, unele plăcute, altele mai puțin, de-a lungul vieții și carierei sale. Printre acestea se numără și supozițiile conform cărora creatorul de modă ar avea o altă orientare sexuală.

Citește și: Ce legătură există între Laura Giurcanu și Cătălin Botezatu. ”Întotdeauna revederea cu el e o plăcere”

Adevărul despre orientarea sexuală a lui Cătălin Botezatu

De-a lungul timpului s-a vorbit mult despre orientarea sexuală a lui Cătălin Botezatu și despre faptul că acesta ar prefera atât femeile, cât și bărbații, însă acum creatorul de modă a decis să răspundă tuturor celor cuerioși de intimitatea lui. Vedeta a decis să rupă tăcerea, după ce o fană curioasă l-a întrebat de ce se fotografiază alături de femei, dacă el este atras de bărbați.

„De ce va afișați cu femei, dacă sunteți g*y? Nu vă cunosc personal și nici nu-mi doresc, dar antipatia și sarcasmul dumneavoastră îmi provoacă greață….”, a fost comentariul internautei, care l-a făcut pe Cătălin Botezatu să răbufnească.

Fără să stea prea mult pe gânduri, Cătălin Botezatu i-a dat imediat o replică fanei curioase, precizând că are doi copii proveniți din relațiile cu femeile din viața lui și că a muncit foarte mult pentru a ajunge în punctul din prezent, când are succes din toate punctele de vedere.

„Nu mă cunoașteți personal! Interesant, însă, este faptul că puteți spune astfel de elucubrații! De ce oare își dorește cineva (un anonim) să îmi canceleze tot trecutul meu amoros cu muuuulte relații cu femei celebre, frumoase și muuuulte circumvoluțiuni?! Am doi copii! Nu mai aberați! Nimeni până acum nu mi-a spus că sunt antipatic! Sunt un om normal ca și dumneavoastră doar că afacerile pe care le am m-au ridicat pe , pe care nici mie nu îmi place uneori să stau >! Știți câte sacrificii am făcut? Știți că muncesc de 35 de ani neîncetat?

Mi-am sacrificat SĂNĂTATEA, VIAȚA PERSONALĂ, FAMILIA, aproape TOT, pentru ceea ce sunt acum! Ar trebui să vă doriți să cunoașteți astfel de oameni! Sunt puterea exemplului! Nu fiți invidioasă pe femeile din jurul meu! Unele sunt doar prietene bune, altele au fost soții, logodnice, amante perfecte, iubite de-o noapte nebună, dar toate au fost FEMEI! FEMEI ADEVĂRATE CARE INDIFERENT DE STATUT MERITĂ RESPECTATE, IUBITE ȘI PROTEJATE! Chiar și tu ești femeie…Gândește înainte de a emite astfel de ipoteze retarde!”, a fost răspunsul dur dat de Cătălin Botezatu fanei indiscrete.

Nu este prima dată când designerul vorbește despre acest subiect controversat. Invitat la emisiunea, „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Cătălin Botezatu a vorbit despre zvonurile apărute legate de orientarea sa sexuală.

„Nu sunt. De ce ar trebui să mă justific? De ce să spună o femeie sau un bărbat dacă e bisexual sau nu? Femeile au voie să spună, că e ok. La bărbați nu. În cazul meu, nu. Sunt foarte mulți bărbați care nu-și asumă sexualitatea, pentru că nu avem o societate pregătită pentru așa ceva. Dacă oamenii vor să-mi anihileze trecutul amoros, cu zeci de femei, din invidie sau din frustrări, asta e altceva, dar nu pot spune că sunt bisexual sau altfel dintr-odată, dacă ani și ani de zile totul a fost deschis.

Nu am cum să mă justific în fața unei astfel de afirmații, unei prostii. Niciodată. Oamenii sunt limitați. Am foarte mulți prieteni bisexuali sau gay care sunt importanți în societatea în care trăiesc. Sunt niște oameni normali, de ce să-i catalogăm drept paria? Este o lipsă de educației a acestui popor balcanic”, a spus Cătălin Botezatu, în emisiunea prezentată de Denise Rifai.

Citește și: Cine este femeia pe care Cătălin Botezatu ar fi vrut să o ia de nevastă: „Este o femeie pe care o iubești de la început până la sfârșit”