Cine este femeia pe care Cătălin Botezatu ar fi vrut să o ia de nevastă: „Este o femeie pe care o iubești de la început până la sfârșit”

Cătălin Botezatu a avut gânduri de însurătoare la un moment dat, însă lucrurile nu s-au legat. Totuși, există o femeie care i-a pus capac designerului și despre care afirmă că este extrordinară, indiferent de trecerea timpului.

19 sept. 2023, 10:16
Cine este femeia pe care Cătălin Botezatu ar fi vrut să o ia de nevastă: „Este o femeie pe care o iubești de la început până la sfârșit”
Cine este femeia pe care Cătălin Botezatu ar fi vrut să o ia de nevastă: „Este o femeie pe care o iubești de la început până la sfârșit”

Cătălin Botezatu, unul dintre cei mai renumiți designeri din România, a avut în trecut relații cu femei extrem de frumoase și celebre. Recent, el a mărturisit că a avut intenția să se căsătorească cu Tania Budi, care este, de altfel, singura femeie pe care mama sa a acceptat-o. Din păcate, cei doi au ales să meargă pe drumuri separate, dar au rămas prieteni foarte apropiați, menținând legătura timp de peste 30 de ani. Cătălin Botezatu a afirmat că încă o iubește pe Tania Budi, dar consideră că ambii își doresc independență și libertate, așa că nu se mai  pune problema unei relații romantice între ei.

Citește și: Cătălin Botezatu dezvăluie greșelile vestimentare făcute de bărbații din România: „Când îi văd, îmi vine să sparg televizorul și să urlu”

„Eu cu ea am vrut să mă însor! Mama mi-a spus tot timpul și îmi spunea și acum: Femeia pe care tu trebuia să o iei de soție și care ți-ar fi făcut cei frumoși copii era Tania Budi! De altfel, cu ea a fost de acord, pe celelalte le-a urât! Asta este mama! Și acum arată superb, dar când am cunoscut-o arăta ca un înger! Avea niște ochi superbi, care și acum sunt la fel, avea un păr superb, un timbru vocal superb, vorbea și vorbește calm. Este o femeie care nu are vârstă și pe care o iubești de la început până la sfârșit! Suntem prea bătrâni pentru asta și cred că amândoi vrem independență și vrem libertate!”, a mărturisit Cătălin Botezatu.

Acum mai bine de trei decenii, celebrul designer de modă și-a pierdut inima în fața fostei prezentatoare. Deși au format un cuplu admirabil, se pare că au ales să meargă pe drumuri separate. Cu toate că nu au ajuns la căsătorie, au păstrat o prietenie strânsă și încă nutresc sentimente profunde unul pentru celălalt. Tania Budi a recunoscut că îl consideră pe Cătălin Botezatu bărbatul perfect și păstrează în suflet sentimente pe care nu le poate exprima în cuvinte.

„Pe mine mă măgulește, mă emoționează extrem de tare orice spune despre mine. El e mult mai exuberant în declarații, eu sunt o fire puțin mai introvertită, dar asta nu înseamnă că nu am niște sentimente pentru el, nu cred că se pot descrie în cuvinte. Este bărbatul perfect dacă mă întrebi, și pe dinafară și pe dinăuntru. Sufletul lui e ceva imens. Vezi câte e de frumos, sufletul lui înmulțește-l cu un milion. Mai frumos atât decât atât nu se poate, e un bărbat superb”, a declarat Tania Budi.

De-a lungul timpului, Cătălin Botezatu a avut mai multe partenere. El a fost mereu atent atunci când și-a ales partenera de viață, mai ales că meseria sa l-a adus mereu în contact cu femei frumoase. Cu puțin timp în urmă, Cătălin Botezatu a dezvăluit public care sunt criteriile pe care le are în vedere atunci când își alege o iubită, pe lângă aspectul fizic atrăgător.

„N-o să fiu ipocrit, toate viața mea am fost un bărbat selectiv, am avut în jur numai femei frumoase, bineînțeles că am criteriile mele. Pe lângă frumusețe am căutat inteligență, simț al umorului, spirit aventurier, căci eu sunt genul care călătorește mult. Nu sunt adeptul căsniciei, pentru că nu văd nimic rău în a schimba peisajul din când în când”, a declarat Cătălin Botezatu.

Citește și: Cel mai mare regret al lui Cătălin Botezatu: „Am fost mai fraier”. Celebrul designer și-a dezvăluit un mare secret