Adevărul despre peruca lui Neti Sandu. Cum arată, de fapt, horoscopista

Neti Sandu este foarte cunoscută și apreciată de o țară întreagă. De-a lungul timpului, mulți s-au întrebat dacă horoscopista poartă sau nu perucă.

23 nov. 2022, 18:17

Neti Sandu este foarte cunoscută și apreciată de o țară întreagă. Îndrăgita horoscopistă s-a plâns deseori de faptul că oamenii vin la ea, pe stradă, să vadă dacă părul ei este natural sau poartă perucă.

Poartă sau nu Neti Sandu perucă?

Ei bine, vedeta PRO TV  a ținut să facă câteva precizări legate de părul ei și a oferit răspuns la întrebarea care stă pe buzele tuturor, mai exact dacă are sau nu perucă.

,,Nu mă deranjează că lumea îmi spune asta, ci mî surprinde că nu au înteles acest lucru. Unii vin și mă trag de păr, să vadă dacă e perucă. Alții mă intreabă de ce mă tund la fel. Pentru că nu stă altfel! Altfel e greu de aranjat”, recunoaste Neti Sandu, coform cancan.ro

Oamenii s-au obișnuit ca părul horoscopistei să se apropie de perfecțiune și astfel deseori să pară că poartă perucă, însă lucrurile stau complet diferit, după cum chiar ea a mărturisit.

Citește și: Condiţia pusă de Anamaria Prodan lui Laurenţiu Reghecampf şi lui Tiberiu Dumitrescu când i-a cerut în căsătorie. „Le-am dat 24 de ore!” VIDEO

Cum împarte Neti Sandu latura profesională cu cea sentimentală

Horoscopista a intrat repede în inimile telespectatorilor, astfel că mulți dintre cei care o privesc aștesptă cu nerăbdare de fiecare dată să afle ce le rezervă astrele. Cu toate că se bucură de un succes uriaș pe plan profesional, din cauza muncii a fost nevoită să renunțe la partea sentimentală.

“De câte ori funcţionează dimensiunea de popularitate în carieră, atunci rămâne valabil succesul doar în această zonă, dar se estompează şi chiar dispare în planul sentimental, care intră în vibraţie. Un plan îl exclude pe celălalt. Aveam o relaţie de 10 ani care s-a întrerupt exact când am ajuns la PRO TV, cu două săptămâni înainte mai precis. De când am ajuns aici, pentru mine a început o viaţă cu totul şi cu totul nouă, dar fără să mai aibă legătură cu împlinirea în plan sentimental. N-aş spune că n-au mai fost încercări, dar, până la urmă, fiecare face o alegere, e vorba de opţiuni aici. Nu că n-aş putea sau n-aş fi în stare dar viaţa mi s-a organizat în aşa fel încât e foarte greu să mai înglobez şi o relaţie sau o căsnicie, să zicem, şi să pot ţine pasul cu amândouă”, a declarat Neti Sandu într-un interviu mai vechi.

Citește și: Mario Iorgulescu, mesaj halucinant după procesul de omor: „Mi-am luat 3 ani pentru ceva ce nu am făcut”